25. oktober 2020
Copyright Fotograf Michael M Jørgensen +45 40457514

Enhver brug af dette foto er ikke tilladt uden forudgående aftale, brug af foto er samtidig en accept af mine til enhver tids gældende salgs og leveringsvilkår
Copyright Fotograf Michael M Jørgensen +45 40457514 Enhver brug af dette foto er ikke tilladt uden forudgående aftale, brug af foto er samtidig en accept af mine til enhver tids gældende salgs og leveringsvilkår
Foto: Michael M.Jærgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona: Folkefesten Frivillig Fredag aflyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona: Folkefesten Frivillig Fredag aflyses
Halsnæs Avis - 22. september 2020 kl. 10:58
Af Anders Nordstrand

Frivilligcenter Halsnæs har valgt at aflyse folkefesten Frivillig Fredag den 25. september i Skjoldborgparken. De seneste corona-restriktioner gør, at der maksimalt må forsamles 50 personer, og det anbefales i det hele taget at begrænse den sociale omgang med andre.

Det maksimale antal forsamlede til Frivillig Fredag er stort set nået gennem forhåndstilmeldinger, og der er kun få resterende pladser til det planlagte udendørs arrangement, der skulle være en hyldest til frivilligheden.

"Traditionen og formålet med Frivillig Fredag er en folkefest og en fejring af frivillige i Halsnæs, men da forsamlingsforbuddet er på 50, hvori ansatte, sekretariatet, de indstillede til prisen Årets Frivillig indgår, er der ganske få pladser tilbage. Det er en ærgerlig situation vi står i, men vores arbejde består i høj grad af at passe på hinanden, og dette ansvar tager vi alvorligt," lyder det fra Frivilligcenter Halsnæs.

Prisoverrækkelse live-streames senere

Overrækkelsen af Frivilligprisen vil blive gennemført i nyt format på et senere tidspunkt: "Vi har derfor valgt at live-streame prisoverrækkelsen, kun for de indstillede, som man vil kunne følge på Facebook. Datoen for dette meldes snarest ud på Facebook og hjemmesiden frivilligcenter-halsnaes.dk."

Frivilligcenter Halsnæs er stadig åbent og udviklingen i coronasituationen nøje og der bliver taget de forholdsregler, som anbefales af myndighederne.side.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?