2. juli 2020
Deerland-flagene hejses i Hundested. Foto: Jan Stephan
gallery icon

Se billedserie

Deerland-flagene hejses i Hundested. Foto: Jan Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bifodan blev til Deerland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bifodan blev til Deerland

Hundestedvirksomhed har skiftet navn

Halsnæs Avis - 30. juni 2020 kl. 14:58
Af Anders Nordstrand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hundestedvirksomheden Bifodan A/S blev i efteråret 2019 opkøbt af den amerikanske producent Deerland, og flere måneder senere kunne overtagelse og navneskift endelig markeres.

Det skete idag tirsdag i domicilet på Bogbinderivej, hvor Bifodan har ligget i en årrække og har fremstillet forskellige kosttilskudsprodukter med mælkesyrebakterier til verdensmarkedet.

De seneste otte år er væksten tiltaget, lyder det fra virksomheden.

"Bifodan har siden 2012 været i kraftig vækst og havde nået en størrelse, hvor man begyndte at se på strategiske sammenlægning med en anden virksomhed for at opnå kritisk masse," fortæller direktør Steen Andersen.

Amerikanske Deerland Probiotics & Enzymes er en velkendt spiller i den probiotiske industri med produktfremstilling baseret på mælkesyrebakterier, probiotika.

"Ledelse og ejerkreds så mulighederne i en sammenlægning og begyndte forhandlinger. Bifodan er stærkt positioneret udenfor Nord- og Sydamerika, hvor Deerland har en stærk position, og virksomhederne er stærke på hver deres produktområder: probiotika og enzymer. Dermed var der stor synergi på både geografisk dominans og produkt portefølje, og opkøbet af Bifodan en realitet og Bifodan blev Deerlands internationale hovedkontor," fortælles der om baggrunden for opkøbet - med den tilføjelse at Bifodannavnet forsvinder for at gøre virksomheden kendt for dens kompetencer i hele verden.

Læs mere i ugens avis

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?