19. oktober 2021
Sean Grawford - tidligere formand for Venstres Ungdom - placeret som nummer fem på Venstres liste. Foto: Karl Erik Frederiksen
gallery icon

Se billedserie

Sean Grawford - tidligere formand for Venstres Ungdom - placeret som nummer fem på Venstres liste. Foto: Karl Erik Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre søger nye kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre søger nye kandidater
Gribskov - 07. april 2017 kl. 13:22
Af Karl Erik Frederiksen

Bestyrelsen for Venstre i Gribskov har på et opstillingsmøde fået bemyndigelse til at finde fem ekstra kandidater, der kan stille op for Venstre til byrådsvalget 21. november. På opstillingsmødet var det kun muligt at danne en liste med 15 kandidater.

Målsætningen er at møde op med en liste med 20 navne, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Venstre fik ved sidste valg indvalgt 10 medlemmer. Siden er to af dem dog hoppet over til andre partier.

Formanden Bo Madsen udtrykker glæde over, at den samlede kandidatliste kan give en foryngelse af Venstres kommende byrådsgruppe, hvis partiet igen kan få en dominerende plads i byrådet. Han beklager samtidig, at to erfarne og arbejdsomme medlemmer af Venstres byrådsgruppe har ønsket at stoppe nu. Den ene er Knud Antonsen fra Ramløse, og den anden er Nick Madsen fra Gilleleje. Begge har enten stået på kandidatlisten eller har haft plads i byrådet i flere perioder. De har i denne omgang siddet i byrådet siden 2014.

- Vi siger også farvel til Poul-Erik Høyer. Men det kan jeg bedre forstå, for han er meget optaget af andre hverv i idrættens verden, siger Bo Madsen.

Poul-Erik Høyer har været medlem af byrådet siden 2010.

Kandidaterne
Den øverste på listen er Kim Valentin. Den plads fik han allerede ved et møde for et år siden.

Alle kandidater opstilles sideordnet. Det vil sige, at antallet af personlige stemmer afgør hvem, der vælges ind.

På kandidatlisten er følgende navne placeret i den rækkefølge, som de fik stemmer på opstillingsmødet:

Jannich Petersen, Bent Hansen, Birgit Roswall, Sean Rask Crawford, Tue Villebro, Carina Bloch Simonsen, Steen Pedersen, Jørgen Simonsen, Thomas Riis Larsen, Michael Bruun, Natasha Enetoft, Johnny Braginski og Flemming Trojel.

- Venstre forventer,m at der kan laves et valgforbund med alle blå partier. I øjeblikket er vi i tæt kontakt med Liberal Alliance, Dansk Folkepari og De Konservative. Hvis Nye Borgerlige stiller op, forventer jeg også, at vi kan få dem med i et valgforbund, siger Bo Madsen til Frederiksborg Amts Avis.

- keef.

Rejser du til udlandet i år?