21. marts 2019
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandværksbestyrelser strides

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandværksbestyrelser strides
Gribskov - 09. juli 2018 kl. 04:33
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forvirring og forskelligt syn på tingene kan betyde, at forbrugerne enten får billigere vand - eller dyrere. I hvert fald er bestyrelsen i Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværks bestyrelse ikke helt enige om tingene. Det medfører nu et ophør af den nuværende samarbejdsaftale ved årsskiftet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Andelshaver er bekymret

Fra Baunehøjs side lyder det, at det er dem, der har truffet beslutningen om opsigelsen, mens formand for Asserbo Vandværk Klaus Petersen kalder ophøret for gensidigt.

- Vi har varslet opsigelse fra årsskiftet. Det er for at markere, at vi har behov for at lave nye aftaler. Det er ikke sådan, at vi bare vil ud, men problemet er, at der er kommet en ny bestyrelse, der ser anderledes på det. Vores samarbejde med den gamle bestyrelse var bygget på respekt og tillid, siger Baunehøj Vandværks formand Hans Lassen.

Han ønsker ikke at uddybe, hvad uenighederne konkret består i.

Klaus Petersen vil ikke bruge ordet »samarbejdsproblemer«, men også han erkender behovet for en ny samarbejdsaftale.

- En ting er, at når man arbejder, så arbejder man på grundlag af aftaler, og de skal overholdes. Men det betyder ikke, at man synes, at alt er, som det skal være. Der har været noget aftalemæssigt, som ikke hænger helt sammen, siger Klaus Petersen.

Indstillet på ny aftale
Selvom den nuværende aftale altså droppes, når 2018 bliver til 2019, så er der dog velvilje fra begge parter i forhold til et fremtidigt samarbejde. Men det forudsætter, at der er nogle knaster, der ryddes af vejen.

- Vi holder et møde på den anden side af sommeren. Vi vil gerne fortsætte, men det kræver, at vi finder hinanden, lyder det fra Hans Lassen.

Hos Asserbo Vandværk er Klaus Petersen også indstillet på at finde en løsning.

- Vi er enige om, at vi skal genforhandle aftalen og har fra vores side det sigte, at vi gerne vil nå til en aftale. På aftaleplan er der nogle tidligere forhold, som vi ikke synes, er fremtidsholdbare, og det har givet den nye bestyrelse udfordringer. Der skal være fair og afbalancerede vilkår, siger han.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede