21. august 2019
Camilla Strøyberg, tidligere konstitueret, er udnævnt til ny leder på Toftebo. Foto: Karl Erik Frederiksen
Camilla Strøyberg, tidligere konstitueret, er udnævnt til ny leder på Toftebo. Foto: Karl Erik Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Toftebo har fået ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Toftebo har fået ny leder
Gribskov - 18. februar 2019 kl. 16:06
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

42-årige Camilla Strøyberg er ny leder af Toftebo plejecenter i Esbønderup.

Camilla Strøyberg har været konstitueret, mens tidligere leder, Rikke Melhede, var på barsel, Camilla Strøyberg er fra den 15. februar officielt leder af stedet, som er under PlejeGribskov.

Det oplyser direktør i Gribskov Kommune, Mikkel Damgaards.

- Stillingen har ikke været i opslag, Dette da det er vurderet, at Camilla er den bedst egnede til stillingen. Det er i enighed mellem ledelse, tillidsvalgte og MED besluttet at tilbyde stillingen til Camilla, lyder det fra Mikkel Damgaards.

Mikkel Damgaards oplyser om udnævnelsen, at Camilla Strøyberg »har et bredt og solidt kendskab til ledelsesopgaverne på Toftebo. Det er særligt vigtigt nu, med opstart af den nye akutfunktion, som naturligt trækker ledelsesmæssigt. Camilla har ligeledes et solidt kendskab til den samlede organisation PlejeGribskov og bidrager til udvikling. Både på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Camilla Strøyberg har været ansat på Toftebo siden 2014. Fra sin ansættelse til 2017 var hun teamleder og har altså siden 2018 været konstitueret leder.

- Camilla har de sidste 14 måneder stået i spidsen for en igangsat forandringsproces med fokus på kulturen på Toftebo, dette kan mærkes når man kommer som gæst i huset. Denne proces/kulturarbejde afspejles direkte i det økonomiske resultat for Toftebo, som for første gang i den tid, PlejeGribskov har varetaget driften, er i balance. Der har i samme periode været massiv nedgang i klager, flotte tilsyn, mindre medarbejderflow, lyder det fra Mikkel Damgaards.

Sygefraværet
Camilla Strøyberg blev i 2000 færdiguddannet sygeplejerske fra Hillerød sygeplejeskole. I 2010 lavde hun Afgangsprojekt og diplomuddannelse i Sundhedsfremme og forebyggelse. og har siden 2016 været i gang med en diplomuddannelse i offentlig ledelse.

Før sin stilling på Toftebo var hun ansat som blandt andet sygeplejerkse på intensivafdelinger på Frederikssund og Hillerød hospitaler.

Toftebo har gennem det seneste år og de seneste måneder været udsat for stærk kritik fra patienter og pårørende. Kritikken drejer sig dels om dårlige rammer på stdet, men også om dårlig behandling.

Senest kom det frem, at Toftebo har et meget højt sygefravær.

Toftebo havde i 2018 et sygefravær på 9,8 procent. Det var nedbragt siden 2017, hvor det lå over tolv procent. 9,8 procent svarer til cirka 20 sygedage årligt.

mikk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede