20. september 2019
Stafet for Livet i Ramløse kan i år fejre 10 års jubilæum.Foto: Kim Rasmussen.
Stafet for Livet i Ramløse kan i år fejre 10 års jubilæum.Foto: Kim Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet for Livet gør klar til jubilæumsår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet for Livet gør klar til jubilæumsår
Gribskov - 26. marts 2019 kl. 04:05
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Stafet for Livet den 15. og 16. juni indtager Ramløse, bliver det med nye initiativer, der skal supplere det faste koncept. Det er nemlig en 10-års jubilæums-stafet, som arrangørerne håber bliver en stor succes.

- Det bliver med nye tiltag, og vi kommer til at gøre lidt mere ud af det i år, men vi kan ikke afsløre, hvad der kommer til at ske endnu. Men vi satser meget på aktiviteter til børnefamilierne og håber at få dem med, siger PR og fightersekretær for stafetten, Johnny Kierstein, der selv har deltaget i stafetten de sidste syv år.

Det ligger fast, at det som vanligt bliver med deltagelse af hold og fightere, som er deltagerne i de gule trøjer, der har eller har haft kræft, ligesom lysceremonien med lysposerne, hvor pårørende har skrevet en hilsen til dem, der har kræft eller til dem, man har mistet til sygdommen, også vil blive gennemført i år. Stafetten vil også igen vare i 20 timer som symbol på, at kræften er til stede døgnet rundt.

Stafetten i Ramløse var den blot sjette stafet i landet, nu er der 74 i alt. Gennem årene har man oplevet en stigende konkurrence fra lignende indsamlingsarrangementer, og de sidste par år er deltagertallet faldet fra 1065 i 2015, hvor der var flest deltagere, til 776 sidste år. Et optimistisk mål for antallet af deltagere i år er sat til 1000.

- Vi oplever stor konkurrence med mange tiltag rundt omkring. Min egen teori er, at det har betydning, at flere organisationer må samle ind, mens der for fire-fem år siden kun var cirka fem organisationer, der måtte. Men i år har vi desuden en målsætning om at få flere børnefamilier med, have fokus på sund livsstil, sælge 200 lysposer, deltagelse af 55 fightere og 20 hold, siger Johnny Kierstein.

Informationsmøde
Første skridt mod stafetten er et offentligt informationsmøde 27. marts fra 19 til 21, som alle er velkomne til at deltage i. Mødet finder sted i Judohuset ved Ramløse Hallen. Der vil være medlemmer fra styregruppen til stede for at fortælle om dette års stafet. Hvordan man tilmelder et hold, bliver deltager på et hold eller som fighter, og hvordan man kan bidrage med hjælp. Her vil være diverse materialer, lidt udstilling og der bydes på kaffe/te og kage.

I alt har stafetten samlet 3,5 millioner kroner ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og Man kan læse mere om eventen på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/gribskov

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede