28. juli 2021
Inden længe er der Gadekærsdage i Helsinge. Arkivfoto
Inden længe er der Gadekærsdage i Helsinge. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sol og glade dage: Nyd sommeren ved gadekæret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sol og glade dage: Nyd sommeren ved gadekæret
Gribskov - 14. juni 2021 kl. 14:43
Af Jeppe Helkov

Sommeren har meldt sin ankomst. Og det betyder også, at du snart kan slå et smut forbi gadekæret i Helsinge og nyde en hyggelig stund.

Det sker, når foreningen Helsinge Powerbank fra lørdag den 26. juni inviterer til Gadekærsdage. De traditionsige dage vil blive holdt hver lørdag sommeren igennem fra kl. 10-15. I tilfælde af regn kan det slutte før.

At Gadekærsdagene igen kan blive afholdt har vakt stor lettelse hos foreningen bag, fortæller formand Conny Nielsen.

- Vi er rigtig glade for, at vi igen kan invitere folk til nogle hyggelige dage ved gadekæret. Med corona var vi lidt nervøse for, om det kunne lade sig gøre. Det kan det heldigvis, siger hun og fortæller, at hun også er svært begejstret over så mange mennesker, der gerne vil hjælpe med at få stablet gadekærsdagene på benene.

- Det er hårdt arbejde, og der går også meget tid med det. Derfor er det også vildt fantastisk, at folk i vores frivillige forening igen har villet hjælpe til. Det viser, hvor meget de gerne vil byen. Det er livsbekræftende, siger hun.

Til gadekærdagene er det muligt at købe forfriskninger, ligesom der kan købes mad hos caféerne. Derudover kan man låne de klassiske havespil og spille på plænen ved gadekæret.

Har du en bod med smykker eller andet, der kunne være relevant at sælge til gadekærdagene, er det bare at tage fat i Helsinge Powerbank.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?