22. november 2017
Dramaternes nye sommerforestilling handler om terrorister og frihedskæmpere. Og hvem er egentlig hvad? Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Dramaternes nye sommerforestilling handler om terrorister og frihedskæmpere. Og hvem er egentlig hvad? Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Dramaterne øver intenst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Dramaterne øver intenst
Gribskov - 16. juli 2017 kl. 06:28
Af Sabine Lai Ovesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 20 unge bor i disse uger på Gribskov Gymnasium, hvor de vanen tro stabler en forestilling på benene for Dramaterne på lidt over bare fire uger.

»Intet nyt er godt nyt« bliver Dramaternes 15. sommerforestilling.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

En del af familien
Det er fællesskabet, der gør, at mange dramater igen og igen bruger deres somre i Helsinge. Det sociale er også en stor del af det for 24-årige Frederik Malmborg fra Gilleleje. Denne forestilling er hans femte.

- Jeg hørte først om Dramaterne, da jeg gik på Gribskov Gymnasium, og jeg tænkte, at det ville være sjovt at være med. Det var min bedste sommer nogensinde, fortæller han.

- Generelt er sammenholdet en utrolig oplevelse, og vi brænder alle for det samme. Det er blevet den ting, jeg gør hver sommer, uddyber han.

Et helt lukket samfund
I år handler forestillingen om England, der i et fremtidsscenarie har isoleret sig selv fra alle andre lande og har slettet fortiden for at skabe et bedre samfund renset for racisme og ulighed. Men et oprør lurer, og der drages tykke paraleller til både Nordkoreas lukkede diktatur og den politiske situation i England.

Dramaterne bor i H-fløjen på Gribskov Gymnasium, hvor de flyttede ind den 4. juli. »Intet nyt er godt nyt« er har premiere den 29. juli og spiller otte gange frem til den 5. august.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk