21. september 2020
Vinderne af Smart Parat Start blev Big Brains - alias 6.P, fra Nordstjerneskolen. Foto: Per Ransdal Hansen
Vinderne af Smart Parat Start blev Big Brains - alias 6.P, fra Nordstjerneskolen. Foto: Per Ransdal Hansen
Foto: Per Steen Ransdal Hansen Mobil +45 29445911
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Quizvindere fra Nordstjerneskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Quizvindere fra Nordstjerneskolen
Gribskov - 06. december 2019 kl. 13:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev dystet i samarbejdsevne, overblik, hurtighed og paratviden, da otte af kommunens sjetteklasser mødtes til Gribskov Bibliotekernes lokale runde af »Smart Parat Svar 2019« i biografsalen i Gilleleje.

De otte klasser dystede i 24 vidt forskellige emner, lige fra Danmark i Krig, Danske Virksomheder, E-sport, Hekse i Harry Potter til Politik og Udeliv. Det var derfor vigtigt, at hver klasses quizhold var bredt sammensat, så forskellig viden kunne komme i spil, hvilket holdene i den grad viste at kunne mestre, skriver Gribskov Bibliotekerne. Holdene skulle også være hurtige. Tre omfattende spørgsmål blev læst højt, hvorefter holdet havde 20 sekunder til at finde frem til de tre rigtige svar i den pågældende kategori.

Efter to indledende runder var det Clever 4Ever fra Gribskolen samt Big Brains fra Nordstjerneskolen, der mødte hinanden i finalerunden. Og det blev Big Brains (6.p) fra Nordstjerneskolen, der ved afslutningen blev hyldet som quizzens vindere. Præmien er en fælles tur i biografen, ligesom Big Brains repræsenterer Gribskov ved den regionale runde af Smart Parat Svar, der afholdes 15. januar på Gentofte Bibliotek.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?