11. maj 2021
I weekenden 7.-9. maj kan man i en række arrangementer opleve naturen i nationalparken, både når mørket sænker sig, og det viger igen. Foto: Tine Uffelmann/VisitNordsjælland
I weekenden 7.-9. maj kan man i en række arrangementer opleve naturen i nationalparken, både når mørket sænker sig, og det viger igen. Foto: Tine Uffelmann/VisitNordsjælland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev nationalparkens natur, når mørket tager over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev nationalparkens natur, når mørket tager over
Gribskov - 01. maj 2021 kl. 08:57

Nationalpark Kongernes Nordsjælland tilbyder fire helt særlige og gratis oplevelser, når der er Nat i Naturen 7.-9. maj.

Nationalparken har sammen med Grønnessegård Gods, Nordsjællands Naturskole, Need for Nature og KFUM-spejderne i Græsted arrangeret fire gratis oplevelser, hvor man kan opleve naturen i nationalparken, når mørket falder på.

Nattero
Fredag kan man prøve en anderledes naturoplevelse, hvor man vandrer stille gennem skoven, mens mørket sænker sig, og nattens lyde og dufte tager over. Stilheden og mørket skærper sanserne og får roen til at sænke sig.

Aftenen slutter rundt om bålet, hvor der serveres en let anretning med lokale råvarer.

Natteravn
Lørdag kan man givev børnene lov til at være længe oppe for at opleve naturens lyde og dufte, når dagen går på hæld, og månen står op.

Man vandrer sammen ud efter sengetid og slutter rundt om bålet, hvor man får lov til at prøve at flå, tilberede og spise en fasan.

Bålhygge
KFUM-spejderne i Græsted inviterer til en hyggelig lørdag aften i majmørket. Her kan man lære at tænde det gode lejrbål, deltage i hyggen omkring bålet, og væer med til at klatre i træer i bålets og lygternes skær.

Solopgangsvandring
Søndag morgen kan man opleve natten slippe sit greb, fuglestemmerne tiltage og dagen få overtag på en vandring gennem Tisvilde Hegn og den stille skov til havet, hvor man hilser en ny dag velkommen med lidt lokale lækkerier og masser af hygge.

Tilmelding
Nat i Naturen er en del af den landsdækkende kampagne Vores Natur, som skal få danskerne ud i naturen. Man kan se tid og sted på www.voresnatur.nu/nat-naturen, hvor man også tilmelder sig. jesl

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?