20. april 2019
Musik i Lejet smitter også af på Netto og Rema 1000 i Vejby. Men selvom der er travlt, er humøret højt  hos Cecilie Refsgaard og Frederikke Flensburg Sørensen og de andre medarbejdere i Netto. I Rema er der også store smil. Butikken havde nemlig sin bedste dag  nogensinde torsdag. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Musik i Lejet smitter også af på Netto og Rema 1000 i Vejby. Men selvom der er travlt, er humøret højt hos Cecilie Refsgaard og Frederikke Flensburg Sørensen og de andre medarbejdere i Netto. I Rema er der også store smil. Butikken havde nemlig sin bedste dag nogensinde torsdag. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplandet nyder godt af Musik i Lejet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplandet nyder godt af Musik i Lejet
Gribskov - 21. juli 2018 kl. 11:52
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når det regner på præsten, drypper det på degnen. Sådan lyder det gamle mundheld. Og når der er Musik i Lejet i Tisvildeleje, er det også noget, der kan mærkes hos forretningerne i oplandet.

arrow Læs også: Smarte modepiger på festival

I Vejby mærker både Rema 1000 og Netto således til, at den årlige festival er kommet. Hos Rema mødte flere af medarbejderne længe før butikken åbnede klokken 7, så der kunne blive fyldt godt med varer op.

- Der er gang i den, og man kan godt se, at der kommer mange mennesker. Vi stillede en kvartpalle med øl op i onsdags og i går (torsdag, red.) klokken 11 var den allerede væk, fortæller salgsleder Stine Jørgensen.

Travlt har de også lidt længere nede ad vejen hos Rema. Fra morgenstunden har de første gæster fra Musik i Lejet endnu ikke indfundet sig i forretningen. Det gjorde de dog i høj grad torsdag, der var festivalens første dag.

- Det var den bedste dag nogensinde i forhold til omsætning. Det er helt vanvittigt, hvad vi sælger. Vi har solgt en hel palle vodka på tre dage. Uge 29 er den bedste uge på hele året, og i år har været særlig god, siger Rema-købmand Niels Pedersen, der dog ikke ønsker at oplyse, hvor meget der blev omsat for torsdag.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

arrow Brysterne er sluppet løs på væggen
21. juli 2018 kl. 17:14 Opdateret: kl. 17:14
arrow Rolig fredag for Musik I Lejet
21. juli 2018 kl. 09:45 Opdateret: kl. 09:45
arrow Festival giver rekordsalg
21. juli 2018 kl. 04:02 Opdateret: kl. 15:42

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede