19. juni 2021
Det bliver - blandt meget andet - til et gensyn med Kim Larsen alias René Richardt og John Mogensen, alias John Batz, når de to står på scenen til årets Græsted Revy.Foto: Karl Erik Frederiksen.
Det bliver - blandt meget andet - til et gensyn med Kim Larsen alias René Richardt og John Mogensen, alias John Batz, når de to står på scenen til årets Græsted Revy.Foto: Karl Erik Frederiksen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal der grines: Revy vil sætte et plaster på såret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal der grines: Revy vil sætte et plaster på såret
Gribskov - 13. maj 2021 kl. 04:10
Af Camilla Nissen

- Vi ser frem mod lysere tider, hvor vi skal grine og have det sjovt.

arrow Læs også: Anmelderros og stående applaus: - Vi kan ikke få armene ned

Krofatter og revydirektør René Richardt glæder sig til sommeren. For modsat sidste år, vil den traditionsrige Græsted Revy igen kunne opleves på kroen midt i Græsted. Titlen på revyen er meget sigende »Et plaster på såret.« Et plaster, der vil bestå af latter, når René Richardt sammen med skuespiller John Batz går på scenen.

- Vi synes, at tiden er inde til at hygge sig og have det rart. John Batz og jeg går på scenen sammen med revyorkesteret. At vi ikke er flere skuespillere er hovedsagligt, fordi vi lider under afstandsregler. Så vi må spille for 60 mennesker i vores skønne teatersal, hvor vi normalt plejer at spille for 165-170 mennesker, fortæller René Richardt.

Allerede i efteråret prøvede makkerparret nogle af deres sketches af på kroen - og det gik rigtig godt, lyder det fra revydirektøren.

- Jeg må sige, at vi er godt på vej. Vi prøvede det lidt af i september sidste år, og vi følger lidt op på den stil. Vi har taget en beslutning om, at det vi kan grine af og synes er sjovt - det er den vej, vi går, siger René Richardt.

Som traditionen foreskriver, vil nogle af de aktuelle emner også blive taget under kærlig behandling.

Der vil være en femtedel billetter til salg i forhold til normalt, men desto vigtigere er det også, at publikum bakker op og sikrer sig en billet, lyder appellen fra René Richardt.

- Det er utrolig vigtigt, at man kommer ind og ser det. Det er en appel om ikke at glemme denne dejlige tradition. Vi er her endnu, og vi trænger alle til at være sammen med andre, siger René Richardt.

Billetterne kan købes via Græsted Kros hjemmeside.

Premieren finder sted 4. juni, og så spiller revyen ellers torsdag, fredag og lørdag indtil 24. juli.

arrow Spis ude - derhjemme
04. april 2021 kl. 16:58 Opdateret: kl. 00:33
arrow Ekstra forestilling på Græsted Kro
23. september 2020 kl. 15:45 Opdateret: kl. 14:51
arrow Græsted Revy er gået konkurs
16. juli 2020 kl. 12:17 Opdateret: kl. 12:17
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?