22. maj 2019
Foreningen Eventyrbanen i Kongernes Nordsjælland ønsker en modelbane i Helsinge over fem nordsjællandske kommuner i miniformat. Her er det Bjarne Mørz? modeltog i hans kælder. Foto: Elias von Staffeldt
gallery icon

Se billedserie

Foreningen Eventyrbanen i Kongernes Nordsjælland ønsker en modelbane i Helsinge over fem nordsjællandske kommuner i miniformat. Her er det Bjarne Mørz? modeltog i hans kælder. Foto: Elias von Staffeldt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland i miniformat søger lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland i miniformat søger lokaler
Gribskov - 06. august 2018 kl. 09:14
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Idéen er der. Tegningen og hele prospektet har længe ligget klar, og interessen er der også.

Men foreningen Eventyrbanen i Kongernes Nordsjælland mangler fortsat lokaler, før deres ønske om en miniatureudgave af Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Fredensborg og Hillerød kommuner kan blive en realitet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Foreningen har tidligere fået en ansøgning om anvisning af lokaler afvist af kommunen, der ikke kan facilitere lokaler med en kapacitet på de 500 kvadratmeter, som Eventyrbane-foreningen har behov for.

Foreningen har dog nu lavet en ansøgning til kommunen med henblik på et lokale på 100 kvadratmeter til start og 500 på længere sigt.

Og derudover har man også indgået dialog med flere private virksomheder, men endnu er ingen konkret aftale på plads i forhold til lokalerne, og det er en udfordring, fortæller foreningens formand Bjarne Mørz.

- Vi har talt med LAG og Nordea Fonden, og begge er interesserede i at støtte, men vi skal have lokalet på plads først. Vi har lige søgt lokaler i nærheden af Duemose Station, og det afventer vi beslutningen af, siger han.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede