19. maj 2019
Kasper og Maja Alveen er frivillige på Red Barnets familiecamp, som faciliteres afd blandt andet lokalformand Jane Rasmussen (t.h.) Parret har taget deres børn Laura og Johannes med. Foto: Elias von Staffeldt
gallery icon

Se billedserie

Kasper og Maja Alveen er frivillige på Red Barnets familiecamp, som faciliteres afd blandt andet lokalformand Jane Rasmussen (t.h.) Parret har taget deres børn Laura og Johannes med. Foto: Elias von Staffeldt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Når nøden er stor er familiecampen nærmest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når nøden er stor er familiecampen nærmest
Gribskov - 17. oktober 2018 kl. 16:58
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er højt humør, og lydniveauet er derefter på Sankt Helene Feriecenter, hvor 12 familier er samlet til Red Barnet Gribskovs familiecamp.

Begivenheden finder sted hvert andet år, og det er kun Gribskov og Odense kommuner, der tilbyder denne gratis familieferie for familier, der ikke har det fornødne overskud eller økonomiske råderum til selv at finansiere en ferie.

Men det er der heldigvis råd for. Her på Sankt Helene Centeret får de 40 deltagere sig nemlig nogle hyggelige dage med masser af aktiviteter sammen med de frivillige.

Ved ankomsten søndag var der bålhygge, mens denne formiddag står i kreativitetens tegn. Indimellem spilles der fodbold eller gås en tur i dyrefolden med blandt andet kaniner og geder.

Centeret rummer de fysiske rammer, mens selve campen altså er faciliteret af Red Barnet Gribskov og de mange frivillige.

- Der ligger et stort arbejde i det, og hver gang siger vi, at nu er det nok sidste gang, men når vi så kommer i gang, er det jo bare helt fantastisk, fortæller Jane Rasmussen, der er formand for Red Barnet Gribskov på syvende år. Hun har været med på campen, alle de år den har været afholdt. I år sker det for fjerde gang.

- Vi gør det, fordi der er et behov. Der er familier overalt, der har brug for den hjælp. Det er familier, der enten ikke har overskuddet eller økonomien. Der er det utrolig vigtigt, at Red Barnet også involverer sig lokalt, siger Jane Rasmussen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 18. oktober.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede