10. maj 2021
Trine Dyrholm har hovedrollen som Erna, der i forklædning drager med i krig, da hendes søn bliver indkaldt til den tyske krigsmaskine under 1. verdenskrig.
Trine Dyrholm har hovedrollen som Erna, der i forklædning drager med i krig, da hendes søn bliver indkaldt til den tyske krigsmaskine under 1. verdenskrig.
Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mor drager til fronten i nyt dansk krigsdrama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor drager til fronten i nyt dansk krigsdrama
Gribskov - 29. oktober 2020 kl. 14:15

Gilleleje Bio viser med premiere 29. oktober det nye danske krigsdrama 'Erna i krig'. Året er 1918. Første verdenskrig hærger ude i Europa, og Tyskland er tvunget til at indkalde alle raske mænd og unge drenge til krigstjeneste. Heller ikke de dansksindede sønderjyder går fri. Hjemme hos Erna i Bramstrup vækker det stor bekymring, da hendes godtroende søn Kalle bliver indkaldt til den tyske krigsmaskine.

arrow Læs også: Fællessang fra den nye højskolesangbog

Trods Ernas forsøg på at få sønnen kasseret, indser hun snart, at hvis Kalle skal reddes fra den sikre død i skyttegraven, må hun selv følge med. Forklædt som 'menig Julius Rasmussen' drager Erna i krig.

Hekse på badehotellet

Også fra 29. oktober viser Gilleleje Bio 'The witches'.

Genskabelsen af Roald Dahls historie til det store lærred er en mørk og humoristisk fortælling om en forældreløs dreng, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Da de støder på farligt glamourøse, men djævelske, hekse, flygter bedstemor med sit barnebarn til et overdådigt, afsides badehotel. jesl

arrow Kunstterapi for unge i sorg og krise
05. november 2020 kl. 13:05 Opdateret: kl. 12:36
arrow Fællesspisning i Ældre Sagen
04. november 2020 kl. 16:09 Opdateret: kl. 12:35
arrow Kom bag om 100 års hårdt popmusikliv
03. november 2020 kl. 16:20 Opdateret: kl. 12:20
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?