25. november 2017
Politiet mødte talstærkt op for at visitere en gruppe på otte mænd, der blev standset ved stationen i Helsinge. Foto: Karl Erik Frederiksen.
gallery icon

Se billedserie

Politiet mødte talstærkt op for at visitere en gruppe på otte mænd, der blev standset ved stationen i Helsinge. Foto: Karl Erik Frederiksen.
Foto: Karl Erik Frederiksen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masseanholdelser i Helsinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masseanholdelser i Helsinge
Opdateret 08. maj 2017 kl. 18:32
Gribskov - 08. maj 2017 kl. 13:50
Af Camilla Nissen og Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag eftermiddag var politiet igen i aktion i Helsinge. Jagten på rocker-relaterede personer skete til lands - og fra luften i en helikopter. Aktionen indledtes cirka 13:30, da en flok personer havde netop sat sig ind i en mørk Audi ved Helsinge Station. Få sekunder efter kom til stedet med en indsatsleder-bil og fik bilen til at holde ind til siden, hvorefter i alt otte mænd, der havde siddet sammenpresset i bilen, steg ud.

arrow Læs også: 11 rockere anholdt, sigtet og løsladt

De blev visiteret, og politiet gennemsøgte bilen. Efterfølgende kom flere andre patruljebiler til stedet.

Næsten i samme øjeblik kørte en anden sort bil med mindst fire mænd hastigt bort fra en parkeringsplads ved Banegårdskiosken.

Inden for de efterfølgende 10 minutter kunne tælles otte politibiler, og klokken 14:25 kunne pressekoordinator ved Nordsjællands Politi opgøre antallet af anholdte til 17. Halvanden time senere kunne det samlede antal opgøres til 21.

Alle anholdelser er sket i henhold til politiloven, der giver politiet mulighed for i op til seks timer at tilbageholde personer, der kan forstyrre andre personers eller offentlighedens sikkerhed.

Mens de tilbageholdte personer blev holdt tilbage i stationsområdet, gennemsøgte politiet den mørke Audi.

Undersøgelsen resulterede i, at politiet tilkaldte et fejeblad, der tog Audien med til tekniske undersøgelser. Der blev ligeledes beslaglagt en sportstaske, som blev fundet i området.

Aktionen kommer i kølvandet på en weekend, hvor politiet lørdag anholdt 11 personer med tilknytning til rockergruppen Gremium. De blev senere løsladt igen.

arrow Voldsom anholdelses-aktion: Fem unge i håndjern
06. maj 2017 kl. 15:21 Opdateret: kl. 16:16
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk