22. september 2020
"Mads Mathias er en af jazzens nye talenter i verdensklasse," har Svend Asmussen udtalt om manden, der med sin kvartet gæster Gilleleje 17. september. Pressefoto
"Mads Mathias er en af jazzens nye talenter i verdensklasse," har Svend Asmussen udtalt om manden, der med sin kvartet gæster Gilleleje 17. september. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mads Mathias Quartet jazzer i kulturhavnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Mathias Quartet jazzer i kulturhavnen
Gribskov - 16. september 2020 kl. 17:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kulturhavn Gilleleje inviterer alle jazzglade folk til at komme og høre Mads Mathias Quartet torsdag 17. september kl. 20.

arrow Læs også: Jazzanova spiller gang i Helsinge Bibliotek

Mads Mathias er uddannet på Det Rytmiske Konservatorium i København og har som vokalist, sangskriver og multi-instrumentalist fuld gang i karrieren. Om ham er Svend Asmussen citeret for at sige:

"Mads Mathias er en af jazzens nye talenter i verdensklasse, hans sexede sax-spil, glade scene-karisma og swingende unikke stemme, og for ikke at glemme hans originale melodier, henrykker ethvert publikum. Jeg har altid ønsket, at kunne synge på den måde."

Inspirationen er hentet hos store jazzmusikere fra fortid og nutid fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr. Mads Mathias har senest spillet ved det kendte BBC Proms i Royal Albert Hall og til åbningen af årets London Jazz Festival ved den store gallakoncert.

Mads Mathias Quartet består af Mads Mathias, sax, vokal, Peter Rosendahl, flygel, Pelle von Bülow, guitar, og Morten Ankarfeldt, bas.

Billetter købes på www.gillelejebio.dk. jesl

arrow Få ekstra oplevelser med mobilen på Tisvilderuten
17. september 2020 kl. 17:37 Opdateret: kl. 12:41
arrow Naturfotograf i Ramhuset
17. september 2020 kl. 09:28 Opdateret: kl. 12:40
arrow Naturforening: Hjælp med at rydde op i Gribskovs natur
16. september 2020 kl. 17:03 Opdateret: kl. 12:35
Har debatten om sexisme taget overhånd?