25. maj 2019
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale kan melde sig som festivalfrivillige før andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale kan melde sig som festivalfrivillige før andre
Gribskov - 12. februar 2019 kl. 12:03
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Snart kan man melde sig til at give en hånd med under Musik i Lejet. Og for første gang åbner festivalen op for en lokal frivilligtilmelding ni dage før den officielle tilmelding starter den 1. marts.

arrow Læs også: Fem nye navne til Musik i Lejet

Den lokale tilmelding for frivillige foregår i Brød & Vin i Tisvildeleje tirsdag den 19. februar fra klokken 12-18. Her er Musik i Lejets forskellige områder repræsenteret (bar, pladsproduktion osv.), og alle kan stille spørgsmål vedrørende det frivillige arbejde og få vejledning i tilmeldingen.

- I forlængelse af, at vi solgte lokale billetter, gør vi også noget ekstra for at dem, der bor her og er lokalt forankret, får mulighed for at være frivillige. Vi vil gerne have, at lokale har alle muligheder for på den ene eller anden måde at komme på festival. Og her tænker jeg både på Tisvilde og hele Gribskov Kommune, for det kan godt være, at der er bygrænser, men når man kommer fra Vejby, Helsinge eller Gilleleje, kan man godt have en oplevelse af, at det er ens lokale festival, siger en af festivalens stiftere, Andreas Grauengaard.

Han glæder sig til at se, hvordan det nye initiativ bliver modtaget.

- Det er første år, vi laver denne lokale tilmelding, så det er spændende, hvordan det kommer til at tage sig ud, siger han.

1500 frivillige
Som frivillig bliver man en del af et stort fællesskab på 1.500 frivillige, hvor alle bidrager til, at Musik i Lejet bliver en succes for både festivalgæster, byen og strandgæster, lyder det fra festivalen.

Festivalen søger hjælpende hænder før, under og efter Musik i Lejet 2019. Da meget af det frivillige arbejde kræver, at man er fyldt 18 år, er der kun et begrænset antal pladser til unge på 16 og 17 år.

Den officielle frivilligtilmelding starter d. 1. marts kl. 10.00 på Musik i Lejets hjemmeside: www.musikilejet.dk/frivillig. Her kan man også læse mere om frivilligkategorierne.

arrow Ny kritik af festival-regnskab
16. februar 2019 kl. 04:00 Opdateret: kl. 08:07
arrow 11 navne klar til Musik i Lejet
12. februar 2019 kl. 10:13 Opdateret: kl. 10:14
arrow Lokale billetter til Musik i Lejet fordobles
01. november 2018 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:47

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede