4. august 2021
Rita Handest viser sin kærlighed til Rågeleje i flere af sine malerier, som man kan opleve udstillet på Søstjernen. Pressefoto
Rita Handest viser sin kærlighed til Rågeleje i flere af sine malerier, som man kan opleve udstillet på Søstjernen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunst fuld af natur og kærlighed til Rågeleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunst fuld af natur og kærlighed til Rågeleje
Gribskov - 20. juli 2021 kl. 11:41

De fire billedkunstnere fra den lille kunstgruppe Rågelejekunstnere, har netop indtaget restaurant Søstjernen i Rågeleje.

Her får restaurantens gæster frem til slutningen af august selskab af de fire billedkunstneres forskellige udtryk for glæde ved sommer og natur i og omkring Rågeleje.

Annette Holmgren Krebs fra galleri Blåregn i Gilleleje viser collager med fugle og sommerfugle i naturen med multimediets mange muligheder og jonglerer med akryl- og pastelmalerier og Photoshop.

Rita Handest elsker at eksperimentere med forskellige udtryk. Hun viser nye billeder i multimedie, hvor både indgår akvarel, pastel akryl og olie. Rita Handest har dog ikke glemt sin kærlighed til Rågeleje, som man møder i billeder fra hav, strand og badehuse.

Berit Aagesen er kendt for sine lidt naive og skæve og glade huse i varme farver. Hun udstiller fortrinsvis på plejehjem og hospice med stor glæde for beboere, pårørende og personale. På denne udstilling præsenteres blandt andet fortolkninger af 'Downtown Rågeleje' - set fra Heatherhill, Musehøj (privat) og Toppen.

Mads Haugsted byder naturbilleder med himmel og hav, der samarbejder med landskabet i lyskraftige kombinationer. jesl

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?