13. juli 2020
Bente Johannessen, ansvarshavende chefredaktør.
Bente Johannessen, ansvarshavende chefredaktør.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kære sn-bruger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kære sn-bruger
Gribskov - 02. juni 2020 kl. 17:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sn.dk ønsker at være dit lokale nyhedssite. Journalister i din by producerer og lægger nyt på sitet de fleste af døgnets timer.

I en periode har alle artiklerne være mærket med logoet på enten Ugeposten eller Frederiksborg Amts Avis. Det er de ikke længere.
Alle artikler er produceret til alle Gribskov Kommunes borgere, og sn.dk er afsenderen, uanset om journalisten, der har skrevet den enkelte artikel, også skriver i den ene eller den anden avis.
Det er baggrunden for, at vi har fjernet avishovederne.

Professionelt og troværdigt

Selve journalistikken er den samme som altid, professionel og med fokus på hver dag at bringe Gribskovs borgere en strøm af troværdige, relevante og nærværende nyheder.
Den type journalistik koster. Derfor vil der i det daglige flow være artikler, som det kræver abonnement at læse. Abonnement kan tegnes her på siden, hvor der også er mulighed for at købes en endags-adgang.

Kommer du på sn.dk for at læse Ugeposten eller Frederiksborg Amts Avis, ligger de to avis-logoer øverst på siden. Et enkelt klik på avistitlerne bringer dig til e-avis-siden, hvor du øverst finder Sjællandske Mediers betalte dagblade og derunder selskabets ugeaviser i alfabetisk rækkefølge.

Bente Johannessen
Ansvh. chefredaktør

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?