3. august 2021
Tidligere musikproducer og pladeselskabsejer Paul Bach har skrevet thrilleren »Pandoras Æske«, der netop foregår i musikbranchen. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Tidligere musikproducer og pladeselskabsejer Paul Bach har skrevet thrilleren »Pandoras Æske«, der netop foregår i musikbranchen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hovedpersonen i ny roman er alkoholisk og anløben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovedpersonen i ny roman er alkoholisk og anløben
Gribskov - 01. maj 2018 kl. 17:34
Af Elias von Staffeldt

Der findes mange slags kriminal- og spændingsromaner. Ofte er en journalist eller garvet kriminalkommissær hovedpersonen. Men det er ikke tilfældet i »Pandoras Æske«, som har sit udgangspunkt i musikmiljøet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Romanen er skrevet med en jeg-fortæller og har den anløbne og småalkoholiske musikmanager Wulf som hovedperson. Scenen er den danske musikbranche, hvor sangeren Sophie Olsen uventet og meget pludseligt er blevet et verdenshit. Men hemmeligheder fra fortiden står på lur og truer med at ruinere hendes karriere.

Det får Wulf, som er hendes manager, til at tage alle midler i brug for at afværge den katastrofe, en afsløring vil medføre. Men da Pandoras æske først er åbnet, får det uoverskuelige og tragiske konsekvenser for historiens personer.

Sådan lyder beskrivelsen på romanen, som er skrevet af 77-årige Paul Bach.

- Alle de traditionelle kriminalromaner handler om en politikommissær, som skal opklare en forbrydelse, eller om en ung journalist. Der har det været vigtigt for mig, at det ikke skulle være sådan. Jeg syntes, det her var mere interessant. Det, der drev mig i historien, var, at det var en outsider- en anløben mand med en tilknytning til branchen, fortæller Paul Bach.

»Pandoras Æske« udkommer lørdag den 12. maj på forlaget »Brændpunkt«.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?