24. februar 2020
Hjemmepleje og sygepleje skal bo under samme tag i både Helsinge og Gilleleje. Foto: Karl Erik Frederiksen.
Hjemmepleje og sygepleje skal bo under samme tag i både Helsinge og Gilleleje. Foto: Karl Erik Frederiksen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemmepleje og sygepleje under samme tag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmepleje og sygepleje under samme tag
Gribskov - 08. oktober 2019 kl. 14:01
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To nye baser til den kommunale hjemmepleje og sygepleje tager form i denne tid. Den ene base ligger på Helsingegården i Helsinge, og den har allerede været på plads et stykke tid, da det er samme sted, sygeplejen bor i dag. Og nu er endnu en base kommet på plads på Fiskerbakken 17 i Gilleleje. Det oplyser Gribskov Kommune i en pressemeddelelse.

Her skal både hjemmeplejen og sygeplejen have deres daglige udgangspunkt, når de skal rundt til borgere i den nordlige del af kommunen - og indretningen af de nye lokaler er i fuld gang.

Formand for Ældre, Social og Sundhed Birgit Roswall (V) nævner flere fordele ved at lade hjemmeplejen og sygeplejen være under samme tag.

- Det giver medarbejderne et stærkt fagligt fællesskab, hvor de har mulighed for at udveksle viden om borgerne og dermed give en bedre pleje, fordi de kender borgernes behov bedre, siger Birgit Roswall i pressemeddelelsen.

- Når medarbejderne i hjemmeplejen og sygeplejen bliver bofæller, kan de også sparre fagligt med hinanden og dermed styrke hinandens arbejdsmiljø, uddyber formanden og nævner også fordelen ved, at de nye lokaler kun ligger få hundrede meter fra den nuværende leverandør af hjemmepleje Attendos lokaler.

- Det gør det nemmere for de medarbejdere, der skifter fra Attendo og er vant til at arbejde fra Gilleleje. De skal ikke ændre vaner, når de skal til og fra arbejde.