24. oktober 2019
Helvede i Nord er udsolgt, men man kan komme og heppe, opfordrer arrangørerne. Foto: Allan Nørregaard.
Helvede i Nord er udsolgt, men man kan komme og heppe, opfordrer arrangørerne. Foto: Allan Nørregaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hep på løberne i Helvede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hep på løberne i Helvede
Gribskov - 18. april 2019 kl. 03:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag 2. påskedag holdes traditionen tro motionsløb i Tisvilde Hegn. Der er tale om det legendariske Helvede i Nord, som i år blænder op for 18. udgave af løbet.

Løbet byder i år på flere fornyelser, blandt andet har den korte distance fået vokseværk, så den er på 12 km, og der er også udvidet med en ekstra løbedag - eller nærmere løbenat.

Helvede i Nord tilbyder en løbetur søndag sent om aftenen, så man kan opleve skoven i mørke. Når man har klaret strabadserne og fundet vej rundt, serveres varm suppe til alle løberne.

Ruterne rundt i Tisvilde Hegn byder på brandbælter, skovhøje, slugter, trapper, klitter og strand - ligesom de foregående 17 år - og det er noget, deltagerne kan lide.

Der er rift om et af de 1.500 startnumre til løbet, og også i år er Helvede i Nord, som et af få motionsløb i Danmark, blevet udsolgt inden løbsdagen, oplyser de to lokale løbeklubber, Tisvilde Hegns Orienteringsklub og Nordtrim, der arrangerer løbet.

Klubberne mener selv, at succesen skyldes en kombination af det attraktive løbeterræn i Tisvilde Hegn og så det hyggelige koncept, hvor stævnepladsen hvert år summer af liv og aktivitet. Et koncept som også indeholder tilbud om et gratis børneorienteringsløb for familiens yngste, så de også kan få en løbeoplevelse med hjem.

Løberne, der skal ud på den halve marathon sendes afsted 11:00. Den korte distance har start klokken 11:30. Der er start og målfelt på stævnepladsen, som ligger cirka 300 meter inde i skoven fra den store strandparkering.

- Kom og kig, kom og hep, lyder opfordringen fra klubberne..

grafik køb billede