13. juli 2020
Tarteletter og fyrværkeri er nyt på Græsted Veterantræf - Her Pernille Sørensen og træfkoordinator.
Tarteletter og fyrværkeri er nyt på Græsted Veterantræf - Her Pernille Sørensen og træfkoordinator.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Græsted fyrer den af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Græsted fyrer den af
Gribskov - 26. december 2018 kl. 14:49
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu kan man komme til stort festfyrværkeri i Græsted - før nytårsaften. Den 28. december klokken 18.30 kan alle komme forbi og se det store fyrværkeri, når Græsted veterantræf (GVTF) prøveafskyder det fyrværkeri, som efterfølgende kan købes på eventpladsen.

Alle tilladelser og godkendelser er indhentet og godkendt af bestyrelsen, og GVTF glæder sig til at komme i gang med det nye tiltag.

- GVTF ligger jo ikke stille, når træffet slutter i april - vi er i gang med det samme, siger Pernille Sørensen, projektkoordinator på træffet.

- Fyrværkerisalget er noget nyt, og selv om mange allerede har startet salg, holder vi os stramt indenfor grænserne for, hvornår der må skydes af. Fyrværkeri er jo til nytår.

Det er nogle af træffets mange frivillige, som står for salget og sikkerheden.

- Der er bygget op med hegn, der er kommet containere hjem og vi skal sove deroppe, fordi sikkerheden skal være i orden - som en slags vagter. Fyrværkerisalget handler også om, at vi har lyst til at prøve noget nyt på eventgrunden. Og det her er for at få skudt noget i gang, så den bruges og bruges mere også.

- Og så handler det jo om, hvordan vi profilerer os og får fat i de unge også. Vi har unge og de kommer til træffet og har et særligt fællesskab og mødes på kryds og tværs og hjælper hinanden - men vi vil gerne have flere - det kan være unge piger til kaffeteltet, der kan det med tøj og make-up, eller unge drenge, som kan det med biler.

En tartelet-festival er også i støbeskeen. Hertil har Gribskov kulturråd netop bevilliget en underskudsgaranti på 10.000 kroner - træffet vil imidlertid først løfte sløret for denne madbegivenhed, når det er tættere på en realisering.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?