10. december 2018
To soldateraraer lander hos biolog Martin Schellerup. De er efterhånden blandt de mere erfarne i parkens flyveshow. Foto: Jytte Strandberg
gallery icon

Se billedserie

To soldateraraer lander hos biolog Martin Schellerup. De er efterhånden blandt de mere erfarne i parkens flyveshow. Foto: Jytte Strandberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuglepark åbner trods det kolde vejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuglepark åbner trods det kolde vejr
Gribskov - 16. marts 2018 kl. 17:04
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden den 24.- 25. marts er Nordsjællands Fuglepark & Zoo i Esrum klar til at modtage parkens gæster - men dog kun lige akkurat, fortæller parkens ejer Frank Nielsen til Frederiksborg Amts Avis.

- Vi kæmper lige nu med, at der er utrolig meget vand i området - også på stierne gennem parken - så vil man besøge os i åbningsdagene, så skal man huske at tage gummistøvler med, siger han.

Hvis det kolde vejr fortsætter, vil det også betyde at en række af parkens nyerhvervede fugle ikke bliver lukket ud i de udendørs volierer, da de er for sarte til den kolde udgave af det danske forår.

Trods genvordighederne er der dog god ide for fulgeinteresserede at gæste parken i foråret, fortæller Frank Nielsen.

- Netop nu er der rig lejlighed til at opleve parringsritualer og yngleadfærd blandt de mere end 200 forskellige arter i voliererne ude i parken og i det store tropehus. De fleste af parkens 2000 fugle er ekstra smukke netop nu, hvor deres fjerdragt bruges til at imponere det modsatte køn, siger han.

Vinteren er igen brugt til at forbedre og udbygge fuglenes opholdssteder med nye faciliteter både ude og inde, og for stamgæster er der flere nye fuglearter at kigge på, når det altså bliver varmere i vejret.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 16. marts.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk