24. november 2017
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire indbud anmeldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire indbud anmeldt
Gribskov - 15. maj 2017 kl. 11:09
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire indbrud i Gribskov Kommune blev i løbet af søndagen anmeldt til Nordsjællands Politi. To af indbruddene var på samme vej i Annisse, mens de to øvrige indbrud skete i henholdsvis Vejby og Græsted, oplyser politiet.

De to indbrud i Annisse skete i villaer på Tvingsbakken. Indbruddene skete i tidsrummet fra klokken 8.00 lørdag morgen til søndag klokken 16. I begge tilfælde var husene gennemrodede, og mens der endnu mangler overblik over tyvekosterne i det ene hus, så viser den foreløbige opgørelse til politiet, at der i det andet hus blev stjålet antikt sølvtøj, smykker og et Niko Kamera.

Ved indbruddet i Græsted gik tyvene efter værktøj, tv og smykker i villaen på Bjørstrupvej. Indbruddet her skete i løbet af en hel uge, fra søndag den 7. til søndag den 14. maj. Tyvene havde skaffet sig adgang til huset via garagen.

I Vejby skete indbruddet på Kælderbjerg Park gennem et vindue, der blev underboret, oplyser Nordsjællands Politi. Alle rum var gennemrodet og der er bl.a. stjålet machetknapper, En bærbar pc af mærket Lenovo, en bærbar pc af mærket Mac Book Pro, en Ipad Air, en Tomtom GPS, Et ur af mærket Seiko og amerikanske dollars.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk