19. juni 2021
Michael Hemming Nielsen, Enhedslisten - vil ikke skrive under på noget, som han ikke har haft indflydelse på. Foto: Karl Erik Frederiksen
Michael Hemming Nielsen, Enhedslisten - vil ikke skrive under på noget, som han ikke har haft indflydelse på. Foto: Karl Erik Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem partier bag Gribskovs ny budget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem partier bag Gribskovs ny budget
Gribskov - 19. september 2016 kl. 10:33
Af Karl Erik Frederiksen

Fem af de seks partier, der er repræsenteret i Gribskov byråd, har nu skrevet under på en budgetaftale for 2017 samt de tre efterfølgende overslagsår.

De sidste forhandlinger om budgettet fandt sted i dagene 10.-15. september, mens Enhedslistens repræsentant i byrådet, Michael Hemming Nielsen var til kongres i fagforbundet 3F, hvor han er faglig sekretær.

- Da jeg kom hjem blev jeg forelagt en færdig og underskrevet aftale om budgettet. Den synes jeg ikke, jeg kan skrive under på. Hvis man havde inviteret mig med i nogle drøftelser på et tidspunkt, jeg havde mulighed for at deltage, kunne jeg måske havde sat et præg på aftalen. Nu hvor det er udelukket, at vi kan få indflydelse på noget, vælger vi at stå udenfor. Det er ikke kun, fordi at jeg var afskåret fra at deltage i nogle drøftelser, at Enhedslisten ikke skriver under, siger Michael Hemming Nielsen.

Enhedslisten var heller ikke med i budgetaftalen sidste år. Det samme gælder Det Konservative Folkeparti, men denne gang har Det Konservative Folkeparti ikke følt sig sat uden for indflydelse.

- Vi har i år været med i budgetdrøftelserne i fuldt omfang. Forhandlingerne har haft et godt og konstruktivt forløb, hvor vi også har sat præg på budgettet, siger byrådsmedlem Jesper Behrensdorf (K).

Borgmester Kim Valentin (V) og aftalens parter er enige om, at holde resultat af aftalen hemmelig til gruppeformændene for de fem partier Venstre, De Konservative, Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og Nyt Gribskov har mulighed for at mødes med pressen i samlet flok.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?