16. januar 2019
Det er blandt andet her, at der i øjeblikket mangler noget på legepladsen. Fejlene er i gang med at blive udbedret. Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen
gallery icon

Se billedserie

Det er blandt andet her, at der i øjeblikket mangler noget på legepladsen. Fejlene er i gang med at blive udbedret. Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyr legeplads skal renoveres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyr legeplads skal renoveres
Gribskov - 13. juni 2018 kl. 04:21
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er kun halvanden måned siden, at naturlegepladsen på Stejlepladsen blev indviet, men alligevel foretages der i disse reparationer, skriver Frederiksborg Amts Avis.

De seneste dage er snakket på Facebook gået på, at legepladsen har været udsat for hærværk, men det afviser initiativtager Mikkel Andersen.

- Vi har ikke beviser for, at der er foregået hærværk. Der har været nogle fejl, som firmaet er i gang med at udbedre. Det er de to marsvin, der ikke har været sat ordentlig fast og stod og rokkede, men nu bliver det gravet dybere ned, så det sidder bedre fast, siger Mikkel Andersen med henvisning til to af de »forlystelser«, der altså ikke er at finde på legepladsen i øjeblikket, hvilket altså har sat gang i spekulationerne om hærværk.

Mikkel Andersen understreger, at fejlene på legepladsen dog ikke har været til fare børnene. De respektive »forlystelser« sad ganske ikke ordentlig fast, men det er ikke direkte farligt, ligesom at der er et faldeunderlag, og legepladsen blev sikkerhedsgodkendt af kommunen kort inden ibrugtagningen.

- Vi har reageret meget hurtigt, og vi fjernede det efter en halv time. Firmaet er i fuld gang med at reparere, og den skal nok snart blive fit for fight igen. Vi er af den opfattelse, at det skal støbes om, og det har vi en aftale med leverandøren om, siger Mikkel Andersen.

Det er virksomheden »Eventyrleg«, der står bag byggeriet. Ejer Morten Zastrow er sparsom med oplysningerne, men siger:

- De der dyr er knækket i beslagene og er pillet ned til service. Der går omkring otte dage, før det er oppe at stå.

Legepladsen har kostet cirka 350.000 kroner at anlægge. Reparationerne kommer ikke til at koste noget, da det er en del af reklamationsretten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk