4. august 2021
- Vi respekterer selvfølgelig, at der ikke kunne skabes flertal for dette, selv om Venstre forsøgte sig med at tilpasse forslaget, skriver venstre-politikerne i deres debatindlæg om selvstændiggørelse af skolen i Blistrup.
- Vi respekterer selvfølgelig, at der ikke kunne skabes flertal for dette, selv om Venstre forsøgte sig med at tilpasse forslaget, skriver venstre-politikerne i deres debatindlæg om selvstændiggørelse af skolen i Blistrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Venstre vil fortsat lytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Venstre vil fortsat lytte
Gribskov - 14. juli 2021 kl. 17:02
Af Birgit Roswall (V), gruppeformand og Bent Hansen (V), borgmesterkandidat

Uanset at Socialdemokratiet og Nyt Gribskov nedstemte Venstres forslag om at få beregnet udgifterne ved selvstændig ledelse af skolen i Blistrup Skole, vil Venstre stadig være garant for at lytte og arbejde for borgerne i lokalsamfundene og de ønsker, de har for at udvikle deres lokalområde.

arrow Læs også: Debat: S vil sætte retning på skoleområdet

Gribskov Kommune er så privilegeret at have mange aktive lokalsamfund, som alle byrådets medlemmer værdsætter og fremhæver som Gribskov Kommunes særkende og tiltrækningskraft som bosætning- og turistkommune.

Når alle er enige om, at lokalsamfundene i kommunen er vores særkende og af stor vigtighed for kommunen, undrer vi os i Venstre over, at et flertal i byrådet ikke kunne støtte vores ønske om at få beregnet økonomien for, hvad en selvstændig ledelse på Blistrup skole ville koste.

Byrådet har i denne byrådsperiode været rundt til dialogmøder i lokalområderne for at høre om de enkelte lokalsamfund og deres særkender, men når byrådet modtager en henvendelse fra repræsentanter fra skolebestyrelse og foreninger i området, så er det tilsyneladende kun Venstre og Konservative, der ønsker at lytte og få undersøgt, hvad lokalsamfundets ønske ville koste.

Det er vi naturligvis triste over på Blistrups vegne, men vi synes også, at flertallet i samarbejdets ånd burde have stemt for at få undersøgt økonomien i stedet for at udskyde det til 2023.

Vi respekterer selvfølgelig, at der ikke kunne skabes flertal for dette, selv om Venstre forsøgte sig med at tilpasse forslaget.

Vi kan konstaterer, at der tilsyneladende er etableret et mere eller mindre fast flertal, som ikke vil rykke sig for at imødekomme et mindretal på nogen som helst måde. Det så og hørte vi meget tydeligt i sagen om Blistrup.

Det vil dog ikke afholde os i Venstre for at fremføre borgernes ønsker og støtte dem i deres arbejde for lokalsamfundene.

arrow Heftig debat om skole: - Det vil sætte økonomien under pres
25. juni 2021 kl. 14:19 Opdateret: kl. 14:22
arrow Debat: Træk jeres forslag, Venstre
24. juni 2021 kl. 09:30 Opdateret: kl. 09:18
arrow Debat: Jeg håber, at byrådet vil lytte til borgerne i Blistrup
22. juni 2021 kl. 20:23 Opdateret: kl. 15:58
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?