4. august 2021
- Jeg er overbevist om, at der kan spares mange penge rundt omkring, skriver Peter Rixen fra Helsinge i sit debatindlæg.
- Jeg er overbevist om, at der kan spares mange penge rundt omkring, skriver Peter Rixen fra Helsinge i sit debatindlæg.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Spild af penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Spild af penge
Gribskov - 15. juli 2021 kl. 17:16
Af Peter Rixen, Løgelandsvej 27, Helsinge

Jeg har flere gange om ugen gennem de sidste år, været forbi Gribskov Ungdomsskole/produktionsskolen op har kunnet konstatere følgende.

Der er et åbent vindue i smedeværkstedet, hvorfra der er trukket en ledning til julelys. Dette vindue har stået åbent i mindst et halvt år og jeg tænker på, hvad det koster kommunens borgere i varmeudgifter inde på værkstedet.?

Ligeledes kan jeg også se, at der brænder lys hele døgnet inde i et stort værelse i Ungdomsskolen.

Ligeledes er der sidste år blevet etableret en jernlåge-som skulle forhindre andre biler at køre ned til værkstedet. Det viser sig at denne låge ikke må bruges, da der skal være åben adgang i tilfælde af brand. Min vurdering er, at det har kostet Gribskov Kommune mellem 40-50.000 kroner af skatteborgernes penge - til ingen nytte.

Da vi hele tiden hører, at Gribskov Kommune mangler penge til både det ene og det andet, så ville det måske være en god ide fremover, at der bliver taget mere professionelt hånd om, hvor der kan spares.

Jeg er overbevist om, at der kan spares mange penge rundt omkring.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?