6. december 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Har tsunami nedlagt byen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Har tsunami nedlagt byen?
Gribskov - 20. november 2020 kl. 06:18
Af Annelise Torne Zinck på vegne af Gilleleje Lokalråd

Julehandelen står for døren, og med den følger julepyntning af hovedstrøget i Gilleleje, Vesterbrogade. Byen skal se hyggelig ud for både borgere og gæster.

Men lige nu ser det ud som om, en tsunami har drevet gennem byen og hærget gaden. Mere end 10 af de opsatte lave el-standere er beskadigede og dingler rundt på mange forunderlige måder.

Det kan ejeren ikke være bekendt, det er både farligt og ser enormt sjusket ud. Hvem har dog fundet på den håbløse form for el-udtag. Hverken biler, gående eller svagtseende, bemærker dem, hvorfor de konstant beskadiges, samt foranlediger mange faldulykker.

Det må koste ejeren (kommunen/borgernes penge?) en formue konstant at skulle rette op på skaderne, og det kan hverken byen eller ejeren være tjent med.Tidligere lå el-udtagene til julebelysningen i højde med fortovet, det var en god og »usynlig løsning,« som hverken blev kørt ned eller foranledigede skinnebenssår.

Bestyrelsen for Gilleleje Lokalråd foreslår, at ejeren ekspres får rettet op på denne skandaløse misere.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?