21. september 2021
- Man vil forberede sig så godt som muligt. Men hvorfor glemmer kommunen os borgere, som i det daglige skal sikre af affaldet bliver sorteret korrekt, lyder det fra Gribskov Landligger Forbund.
- Man vil forberede sig så godt som muligt. Men hvorfor glemmer kommunen os borgere, som i det daglige skal sikre af affaldet bliver sorteret korrekt, lyder det fra Gribskov Landligger Forbund.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Er kommunen bange for dialog?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Er kommunen bange for dialog?
Gribskov - 12. juli 2021 kl. 09:32
Af På vegne af Gribskov Landligger Forbund, Annelone Jensen, formand

Folketinget har vedtaget, at vi alle skal sortere vores affald bedre. Det bliver desværre ikke så let, men det er selvfølgelig miljørigtigt. Gribskov kommune har på samme måde som de fleste andre kommuner søgt om dispensation for starttidspunktet.

Man vil forberede sig så godt som muligt. Men hvorfor glemmer kommunen os borgere, som i det daglige skal sikre af affaldet bliver sorteret korrekt?

arrow Læs også: Debat: Sortering kræver borgerinddragelse

Gribskov har 14.000 sommerhusejere, så selvfølgelig kan man ikke indbyde alle dem. Men deres repræsentanter? Hvorfor er de ikke blevet indbudt til dialog? Vi grundejere ville kunne hjælpe kommunen med at sikre, at affaldssorteringen kommer godt i gang.

Hvorfor er der ikke indkaldt til dialog med os fritidshusejere? Er det fordi, vi ikke bor i kommunen? Men vi skal også sortere vores affald. Vi bor ikke i Gribskov, men vores affald skal både sorteres og afhentes. Hvor tit skal der tømmes?

Kommer der flere forskellige typer renovationsvogne på vores sårbare grusveje? Hvordan undgår vi, at affaldsbeholderne kommer til at skæmme naturen? En nabokommune har givet rabat til nogle. Vil Gribskov også det, når sommerhusejere nogle gange kun er i huset 6 - 10 uger om året. Skal de betale fuld pris?

Under alle omstændigheder: Dialog er aldrig skadelig. Hvorfor vil Gribskov kommune ikke tage os sommerhusejere alvorligt?

Synes du, at kommunen er der for dig?