12. maj 2021
Nu kan corona-arbejdsløse kommer på et gratis kajakkursus.
Nu kan corona-arbejdsløse kommer på et gratis kajakkursus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-arbejdsløse får gratis kajakkursus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-arbejdsløse får gratis kajakkursus
Gribskov - 28. april 2021 kl. 13:39

Mange mennesker har mistet deres job som følge af corona-situationen. Det er menneskeligt og økonomisk en krævende situation at befinde sig i. Derfor har firmaet Sne & Vand besluttet at tilbyde en god oplevelse til nogle af dem, der er hårdest ramt på økonomien som følge af situationen.

"Hvis man har haft et job i en at de hårdt ramte brancher, kan det måske være lidt svært at holde humøret oppe, mens man leder efter den næste arbejdsplads. I sådan en situation tror vi på, at det er godt at komme ud i naturen, have fokus på at lære noget nyt. Når man kommer på vandet, handler det om alt muligt andet end hverdagens bekymringer. Det er ikke en mirakelkur for jobsøgningen, men det kan det være for humøret", fortæller Tine og Rune Dahl Mortensen, der driver Sne & Vand sammen.

Det gratis kursus er en gentagelse af et initiativ, som firmaet introducerede i foråret 2020 under den første nedlukning.

"I lighed med sidste forår har vi i år ikke så travlt i hverdagene, som vi har haft andre år. Vi oplever, at mange er tilbageholdende med at booke firmaarrangementer, som er noget af det, vi ellers har haft i kalenderen på hverdage. Så vi vil gerne stille vores arbejdstid, udstyr og faciliteter til rådighed for folk, der kan få glæde af det", siger Tine Dahl Mortensen i en pressemddelese fra firmaet.

Ansøgning
Der er otte gratis pladser til kurset. De folk, der kan søge en af pladserne, skal bo i enten Fredensborg, Hillerød, Gribskov og Helsingør kommune. Det er de kommuner, som grænser op til Esrum Sø. Får man mere end otte ansøgninger, vil pladserne blive fordelt ved lodtrækning.

Kurset afholdes onsdag 5. maj kl. 13 til 17 fra Sne & Vands bådhus på Skipperalle i Sørup.

Ansøgning om plads på kurset skal ske senest 28. april kl. 12 via www.sneogvand.dk.

Jk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?