26. juni 2019
Formand for Græsted Borgerforening, Anders Kofod, bejler til byrådet for at få et sundhedshus til byen. Foto: Camilla Nissen.
Formand for Græsted Borgerforening, Anders Kofod, bejler til byrådet for at få et sundhedshus til byen. Foto: Camilla Nissen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerforening ønsker at få sundhedshuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerforening ønsker at få sundhedshuset
Gribskov - 04. februar 2019 kl. 08:31
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Græsted fik aldrig en svømmehal. Men nu er håbet, at den grund ved Græsted Syd, der i sin tid var afsat til det, kan bruges til et kommende sundhedshus i stedet. Det siger formand for Græsted Borgerforening, Anders Kofod, der har tænkt sig at presse på for at få politikerne til at beslutte en beliggenhed i byen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Der er et stort ønske om at få et sundhedshus til byen. Der var et valgmøde i byen før sidste kommunalvalg, hvor der blev talt om, at et sundhedshus kunne bygges her. Men nu er der forlydender om, at det skal bygges i Helsinge i stedet i sammenhæng med et nyt rådhus, siger Anders Kofod, der mener, det er Græsteds tur til at få en del af kagen.

- Når man nu har de tre større byer i Gribskov, oplever vi, at vi tit bliver tilsidesat. Men vi har jo den store grund ved Græsted Syd, som kommunen ejer, og som er koblet til vand og fjernvarme osv. Så det burde være ligetil. Desuden ligger der plejecenter og lægehus lige ved siden af, så hvorfor ikke køre videre med det, siger Anders Kofod.

Indtil videre har man nedsat en arbejdsgruppe, der har fokus på sundhedshuset.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede