14. maj 2021
Huset Bølgen er med i kapløbet om Renoverprisen 2021.
Huset Bølgen er med i kapløbet om Renoverprisen 2021.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: "Bølgen" nomineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Bølgen" nomineret til pris
Gribskov - 19. april 2021 kl. 11:45

Så er det blevet tid til, at Renoverprisen 2021 skal uddeles. I alt 18 renoveringer er med i slutspurten, og en af dem er Bølgen i Gilleleje.

De 18 projekter er valgt ud af 128 renoveringsprojekter, der er blevet indstillet. Projekterne har været under lup hos Renoverprisens nomineringsudvalg, der altså har foretaget den første sortering.

Feltet på 18 projekter skal koges ned til seks projekter, hvor vinderen skal findes.

"Det er altid et svært arbejde at lave den første udvælgelse af projekter til Renoverprisen, fordi der er så mange gode at vælge imellem. Og i år er ingen undtagelse. De 18 projekter, vi har udvalgt til at gå videre i konkurrencen, er meget forskellige, men har det til fælles, at de på hver deres måde er rigtig gode eksempler på vellykkede renoveringer, der forhåbentligt kan inspirere andre til at lave lignende renoveringer," siger Karen Mosbech, formand for nomineringsudvalget.

Inden de seks nominerede projekter offentliggøres i midten af juni, er også de entrepriseretlige forhold ved projekterne blevet undersøgt, og udvalget har besøgt projekter.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?