21. januar 2019
De 1500 frivillige er i fuld gang med at gøre klar til Musik i Lejet, der begynder torsdag. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

De 1500 frivillige er i fuld gang med at gøre klar til Musik i Lejet, der begynder torsdag. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Musik i Lejet knokler for at blive klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Musik i Lejet knokler for at blive klar
Gribskov - 16. juli 2018 kl. 18:42
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der pukles på livet løs i disse dage omkring stranden i Tisvildeleje. Siden i tirsdags har frivillige kræfter kæmpet bravt for at få det hele til at blive klart til på torsdag, når det hele går løs, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Smarte modepiger på festival

Årets Musik i Lejet er den tiende af slagsen, og i alt har festivalen i år allieret sig med 1500 frivillige, der hjælper til før, under og efter festivalen.

Det betyder også, at Hovedgaden indtil i næste uge er omdannet til gå- og cykelgade og dermed er spærret for bilister, der vil ned til stranden.

Den normale parkeringsplads ved stranden er omdannet til en halv byggeplads, men scenerne er så småt begyndt at tage form, så de kan stå helt klar til torsdag. Hovedgaden er blevet spærret af, og den kommende uge vil hele Tisvildeleje altså være omdannet til én stor festival.

- Vi har været i gang siden tirsdag, og i fredags rykkede det virkelig. Der er rigtig god stemning, og vi har en god tidsplan. Vi bliver helt overraskede hvert år over, hvor mange der vil være frivillige. Det er mange lokale, og flere der har været med før, fortæller Musik i Lejets kommunikationsmedarbejder Katrine Gissel.

Hele byen rammes

Og det er ikke kun for Oskar Tranum og hans venner, for hvem det er et ordentligt stykke arbejde forbundet med festivalen. Det kræver nemlig et stort stykke koordineringsarbejde for Musik i Lejet at lukke det halve af byen - endda den del, hvor stranden ligger- ned to uger om året.

Ved Tisvilde Kro bliver der etableret en bilvendeplads, men ellers må man gribe til cyklen eller sine ben, hvis man vil ned til enten festivalen eller stranden. Alternativt kan man benytte sig af en af de 750 parkeringspladser, der bliver anlagt ved Godhavn Station, og så tage toget derfra. Uanset hvad må man dog væbne sig med tålmodighed, da det tager længere tid at komme rundt i byen.

- Der er jo altid nogle, der ikke synes, det er sjovt. Det er svært at undgå. Men vi oplever heldigvis, at de fleste er åbne for dialog, og vi lytter altid gerne til forslag til forbedringer. Vi taler også med butikkerne og hører dem, siger Katrine Gissel.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

arrow Brysterne er sluppet løs på væggen
21. juli 2018 kl. 17:14 Opdateret: kl. 17:14
arrow Oplandet nyder godt af Musik i Lejet
21. juli 2018 kl. 11:52 Opdateret: kl. 15:47
arrow Rolig fredag for Musik I Lejet
21. juli 2018 kl. 09:45 Opdateret: kl. 09:45

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk