25. september 2020
Mathias og mor Dorthe med billetterne de fik efter fem og en halv time i kø. Fotos: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Mathias og mor Dorthe med billetterne de fik efter fem og en halv time i kø. Fotos: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: I kø i timevis for billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: I kø i timevis for billetter
Gribskov - 30. november 2019 kl. 12:37
Af Niels Jørgen Larsen

Fem og en halv time i kø gav beløning til Mathias og hans mor Dorthe, da de ved 11.30-tiden lørdag formiddag fik deres to billetter til Musik i Lejet 2020.

- Vi kom kl. 06.00 i morges. Her startede køen ved Café Maya og vi fik nummer 286 og 287, fortæller Mathias.

Nogle måtte vente meget længere, da Musik i Lejet for tredje år i træk inviterede til lokalt billetsalg. I år på Pension Kildegaard i Tisvildeleje. Således stillede de første op i køen allerede fredag aften ved 23-tiden, mens der begyndte at komme flere allerede fra kl. 04.00 lørdag morgen. Alt alle ikke var helt lokale, vidnede de mange biler i området omkring Pension KIldegården og stationen.

Stemningen var fin i den lange kø, og vejret var med de tålmodige, der samtidig havde mulighed for at nyde theboller, croissanter og kaffe, mens andre havde medbragt stærkere varer at styrke sig på.

1.500 partoutbilletter og 150 ungdomsbilletter blrv sat i salg lokalt dagen før onlinesalget går i gang. Billetsalget på Pension Kildegård åbnede kl. 10.00, og da klokken nærmede sig 12.00 var køen skrumpet ind, så man kunne være på den lille vej, der går ind til Kildegården.

Tidligere på formiddagen ved 9.30-tiden bugtede køen sig fra Hovedgaden og ned af en sommerhusvej. Det var kun muligt at købe op til to billetter pr. person.

Har debatten om sexisme taget overhånd?