22. marts 2019
Masser af mennesker lagde vejen forbi kulturnatten i Gilleleje lørdag. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Masser af mennesker lagde vejen forbi kulturnatten i Gilleleje lørdag. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Folk valfartede til kulturnat i Gilleleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Folk valfartede til kulturnat i Gilleleje
Gribskov - 17. september 2018 kl. 05:01
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pop up-kunstudstilling, virtual reality, højtoplæsning på biblioteket, kampsport og dans. Der var nok at tage sig til, da der var kulturnat i Gilleleje lørdag. De fleste arrangementer begyndte om eftermiddagen og fortsatte til midnatstid, da aftenen blev sluttet af med koncert. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Aftenen bød på regnvejr, og det fik gæsterne til at trække indenfor, hvilket blandt andet var til gavn for Kulturhavnen, der havde cirka 2000 besøgende. Det er dobbelt så mange som på en gennemsnitlig dag.

- Så mange gæster havde vi heller ikke sidste år, så det var en rigtig god aften, og vi brokker os bestemt ikke. Vores oplevelse er, at det i stor stil er nede i byen, det foregår, så folk skal vænne sig til, at der er gang i den i Kulturhavnen også. Vi havde mange forskellige aktiviteter, og det var et step up i forhold til sidste år. Næste år skruer vi knappen et par grader op, fortæller Jens Andersen, der er leder af Kulturhavnen.

Unge skal lokkes til
Det er Handelstandsforeningen, der har været motor på Kulturnatten, og Jens Andersen er tilfreds med arrangementet. Der er dog på et enkelt punkt plads til forbedringer, både hvad angår Kulturhavnen og den øvrige kulturnat, mener han.

- Vi skal afgjort gøre en indsats for at få de unge med. De kommer ikke i så høj grad, som vi kunne tænke os. Det er livet, det er den næste generation, der skal skabe kulturudbuddet, og så er det bare sjovt at have dem til kulturnatten og i bybilledet. Vi skal arbejde på at have arrangementer, der appellerer til dem, for de kommer jo ikke til højtlæsning, siger Jens Andersen med reference til et af arrangementerne i Kulturhavnen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede