21. maj 2019
Aktivitetsområde skal skabe mere sammenhæng på tværs af hele Vejby. Her er det tre piger fra Sankt Helene Skole, der tager en tur i fugleredegyngen. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Aktivitetsområde skal skabe mere sammenhæng på tværs af hele Vejby. Her er det tre piger fra Sankt Helene Skole, der tager en tur i fugleredegyngen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Aktivitetsområde er taget i brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Aktivitetsområde er taget i brug
Gribskov - 13. juni 2018 kl. 18:03
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To sheltre og en lille legeplads bestående af en forhindringsbane og to gyngestativer - to almindelige gynger samt en såkaldt »fugleredegynge«- står nu klar ved den bålplads, der tidligere er blevet anlagt på området, der forbinder Vejby IF's klubhus og anlæg med hallen og Sankt Helene Skole, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Dermed nærmer projektet sig endelig sin ende. Kun en krolfbane, der skal sno sig mellem beachvolleybanen og det øvrige aktivitetsområde, mangler.

Eleverne fra Sankt Helene Skole benytter sig allerede flittigt af aktivitetsområdet, og formand for Vejby Idrætsforening Niels Jørgen Larsen glæder sig over udeområdet, som, han mener, vil komme alle beboere i Vejby til gode.

- Det er et oplevelsesområde for hele byen, og det skal være tilgængeligt for alle. Det er noget, der binder skolen og idrætsforeningen sammen, og skolebørnene bruger det allerede rigtig meget, siger formanden, som dog ikke mener, at man som idrætsforening har en decideret forpligtelse til at skabe mere aktivitet og sammenhængskraft i lokalsamfundet.

- Men det er en oplagt ting at gøre for at få folk til at bevæge sig. Det handler om mere end idrætsforeningen, siger Niels Jørgen Larsen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 14. juni.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede