19. december 2018
Bikstok
gallery icon

Se billedserie

Bikstok
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bikstok og Zapp Zapp klar til Musik i Lejet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bikstok og Zapp Zapp klar til Musik i Lejet
Gribskov - 17. maj 2018 kl. 10:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Programmet for årets Musik i Lejet-festival tager efterhånden form, og torsdag præsenterede festivalen ni nye navne til plakaten, skriver Frederiksborg Amts Avis.

De mest kendte navne er Bikstok, When Saints Go Machine og Zapp Zapp, mens også Aksglæde, Iceage, Jada, M.I.L.K., Barselona og færøske Brynjolfur skal optræde.

Dermed er det både spirende talenter og anmelderroste bands, der kan gøre deres entré.

Zapp Zapp er klar til at hive de helt store hits frem fra skuffen og på ny fylde dansegulvet i en funky og soulfuld stil. EP-aktuelle When Saints Go Machine bringer deres nyeste udspil af elektroniske toner til Lejet, og prisvindende Brynjolfur (FO) indtager scenen i en mørk psykedelisk disko-optræden.

Når man tænker danske lyrikekvilibrister, er der ingen vej udenom Bikstok, og til sommer leverer de festen med høj dancehall-energi og muligvis ny musik. Bandet Iceage, har med deres nutidige punkrock og liveoptrædener opnået stor international succes, og til sommer giver de en optræden i Lejet.

Tidligere har Musik i Lejet præsenteret blandt andet The Minds of 99, Scarlet Pleasure, C.V. Jørgensen, Benal og Marie Key til programmet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk