27. februar 2021
Peter Thorup (tv) og hans hustru Melissa har udvidet bagerforretningen, så de fremover også har en afdeling i SuperBrugsen i Gilleleje. Her sammen med Peters far og tidligere indehaver af Thorups Bageri, Ole Thorup.
gallery icon

Se billedserie

Peter Thorup (tv) og hans hustru Melissa har udvidet bagerforretningen, så de fremover også har en afdeling i SuperBrugsen i Gilleleje. Her sammen med Peters far og tidligere indehaver af Thorups Bageri, Ole Thorup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bageri er åbnet i supermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bageri er åbnet i supermarked
Gribskov - 16. januar 2021 kl. 17:45
Af Jeppe Helkov

Der var fart over feltet fra første dag, da Thorups Bageri fredag i sidste uge slog dørene op til sin nye bagerafdeling i SuperBrugsen i Gilleleje. Over weekenden havde man 1.100 ekspeditioner, fortæller indehaver Peter Thorup.

arrow Læs også: Trods nedlukning: Kan stadig levere

- Januar er normalt en af de sløveste måneder. Så det var en rigtig god start, selvom vi måtte knokle helt til midnat dagen før åbningen for at blive klar, siger han.

Udvidelsen i Gilleleje er blot en blandt mange for Thorups Bageri det seneste stykke tid. Udover bagerforretningen på Gilleleje Hovedgade har man også faste brødleverancer til Meny i Græsted samt SuperBrugsen i Hornbæk, Blistrup - og nu altså også Gilleleje.

Og det er en helt bevidst strategi, fortæller Peter Thorup.

- Vi vil gerne være dér, hvor kunderne er. Og det bliver sværere og sværere at få folk ind i specialbutikker. Jeg tror, at flere og flere vil komme dér, hvor man kan købe det hele. Nu ligger vi steder, hvor vi ved, folk kommer, siger han, men understreger i samme ombæring, at bagerbutikken i hovedgaden fortsætter som hidtil.

- Det er der, vi laver vores brød, men vi rykker konditoriet til SuperBrugsen i Gilleleje. Der kommer til at gå fire mand og lave kager, siger han.

Peter Thorup overtog i maj 2019 Thorups Bageri fra sin far Ole Thorup.

arrow Nu åbner nyt supermarked
14. januar 2021 kl. 11:45 Opdateret: kl. 15:34
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?