19. september 2021
Attendo - vandt i ved licitationen i 2013 al hjemmepleje og sygepleje i Gribskov Kommune. Foto: Karl Erik Frederiksen.
Attendo - vandt i ved licitationen i 2013 al hjemmepleje og sygepleje i Gribskov Kommune. Foto: Karl Erik Frederiksen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Attendo kan miste plejeopgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Attendo kan miste plejeopgave
Gribskov - 22. juli 2017 kl. 03:50
Af Karl Erik Frederiksen

Plejeselskabet Attendo skal levere den vare det har lovet, siger Gribskovs borgmester Kim Valentin (V) til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Afgørelse: Plejefirma fejlede før 91-årig døde

Kim Valentin truer Attendo med at fratage det plejeopgaverne i Gribskov Kommune, hvis ikke selskabet kan love at udføre de plejeopgaver, som det lovede, da det bød på opgaverne. De seneste omtaler af blandt klager over forkert eller mangelfuld sygepleje til henholdsvis en 91-årig kvinde og en 94-årig mand er ikke de eneste, Gribskov har modtaget fra utilfredse borgere og pårørende.

- Kritikken får min tillid til, at Attendo kan levere en ordentlig service, til at ligge på et lavt niveau, siger Kim Valentin, som har indkaldt Attendos ledelse til et møde, hvor den skal fortælle, hvordan selskabet frem over vil løse opgaverne.

- Hvis ikke Attendo kan levere varen her i Gribskov, kan selskabet nok heller ikke levere den andre steder. Der er jo tale om et meget stort firma, som leverer hjemmepleje til mange kommuner, siger Kim Valentin.

Mens klagerne behandles internt, opretter kommunen et hotline, hvor borgere og pårørende kan ringe ind og komme med klager eller kommentarer til den hjælp, de er visiteret til. Telefonlinjen åbnes i næste uge og skal fortsat være åben i fire måneder, siger social- og sundhedsdirektør Mette Bierbaum.

Attendo blev den store vinder af det udbud, der i 2013 blev kaldt for Danmarkshistoriens største udbud på det sociale område. Ved den lejlighed vandt Attendo alle opgaver vedrørende hjemmepleje og sygepleje i Gribskov. På det tidspunkt drejede det sig på årsbasis om cirka 1500 borgere. Kontrakten udløber i 2020, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Ældreråd har peget på fejl i ældrepleje i halvandet år
19. juli 2017 kl. 03:10 Opdateret: kl. 15:48
arrow Attendo får nyt påbud: Kan miste sygeplejen
14. oktober 2017 kl. 01:01 Opdateret: kl. 01:01
Synes du, at kommunen er der for dig?