19. september 2021
Vi kan trække på hinandens viden og erfaringer, siger tillidsrepræsentant Heidi Just. Foto: Lars Skov
gallery icon

Se billedserie

Vi kan trække på hinandens viden og erfaringer, siger tillidsrepræsentant Heidi Just. Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Attendo er væk: Plejepersonale får nu bedre muligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Attendo er væk: Plejepersonale får nu bedre muligheder
Gribskov - 26. februar 2018 kl. 09:24
Af Karl Erik Frederiksen

Det kommunale selskab PlejeGribskov, der nu skal overtage hjemmesygeplejen efter det private selskab Attendo, er blevet en arbejdsplads med mulighed for opkvalificering, siger fællestillidsmand Heidi Just til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Afgørelse: Plejefirma fejlede før 91-årig døde

- Nu bliver PlejeGribskov til en arbejdsplads med flere ansatte. Det er en fordel for både borgere og ansatte, siger fællestillidsmanden for de ansatte i Pleje Gribskov, sosu-hjælper Heidi Just.

Siden 2009 har hun været fællestillidsrepræsentant, og hun var det også den gang, at hjemmesygeplejen overgik fra PlejeGribskov til Attendo ved en virksomhedsoverdragelse. Nu går overdragelsen den anden vej.

- Pleje Gribskov kan nu blive til en arbejdsplads med mange flere ansatte inden for alle områder. Det betyder også, at flere kan trække på hinandens viden, erfaringer og arbejdskraft. Hvis der for eksempel mangler en sygeplejerske til en akut opgave i hjemmesygeplejen, kan det måske være muligt at trække på en sygeplejerske fra et af sundhedscentrene - og omvendt. Denne fleksibilitet kan gavne borgerne.

- Først og fremmest kan der udvikles et fællesskab, hvor flere ansatte giver større muligheder for, at vi kan udvikle hinanden fagligt. Vi er jo blevet til en arbejdsplads, hvor der de seneste år har været gode muligheder for kurser, der kan opkvalificere medarbejderne til de skiftende opgaver, siger Heidi Just.

- Når der nu skal søges flere ansatte, vil det virke tiltrækkende at fortælle om den store arbejdsplads med muligheder for vidensdeling inden for mange forskellige faggrupper, siger Heidi Just til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Ældreråd har peget på fejl i ældrepleje i halvandet år
19. juli 2017 kl. 03:10 Opdateret: kl. 15:48
arrow Attendo får nyt påbud: Kan miste sygeplejen
14. oktober 2017 kl. 01:01 Opdateret: kl. 01:01
Synes du, at kommunen er der for dig?