19. september 2020
Hunden var efterladt i bilen. Modelfoto. Hunden har intet med sagen at gøre.
Hunden var efterladt i bilen. Modelfoto. Hunden har intet med sagen at gøre.
Foto: Ukendt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 64-årig hundeven slået med knytnæve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

64-årig hundeven slået med knytnæve
Gribskov - 26. juni 2019 kl. 11:42
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 64-årig kvinde fra Fredensborg har anmeldt til Nordsjællands Politi, at hun er blevet slået i ansigtet af en mand, som hun forsøgte at komme i kontakt med.

Episoden fandt sted på Museumsvej, der fører frem til Rudolph Tegners Museum i Villingerød. Anmeldelsen blev indgivet klokken 15:27 tirsdag - cirka et kvarter efter, at skærmydslerne fandt sted.

I følge Nordsjællands Politi var manden gået fra sin parkerede bil, som der sad en hund inde i. I følge anmeldelsen havde den 64-årige åbnet bagklappen på bilen, fordi den efterladte hund efter hendes mening havde siddet i den varme bil og hevet efter vejret samt manglet vand.

Da manden ankom, bekræftede han, at han var ejer af hunden, og at han havde parkeret bilen. Til dette skulle kvinden i følge politiets døgnrapport have svaret, at han ikke kunne tillade sig at efterlade hunden uden vand i en bil. Ifølge anmelderen fik det ham til at gå truende frem mod hende, hvorefter han slog hende i ansigtet med knyttet hånd.

Manden beskrives som dansk af udseende, 50-55 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden og med gråt mellemlangt hår. Han talte dansk og var iført blå t-shirt, cowboyshorts og kondisko.

Manden forsvandt fra stedet, men kvinden noterede bilens registreringsnummer. Nordsjællands Politi skal nu høre bilejerens version - hvis det da er ejeren, der kørte i bilen. Derudover hører politiet gerne fra eventuelle vidner på telefon 114.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?