12. maj 2021
IMG_3071
gallery icon

Se billedserie

Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 58-årig kvinde død efter groft overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

58-årig kvinde død efter groft overfald
Gribskov - 01. maj 2019 kl. 04:08
Af Joe Kniesek

Den 58-årige kvinde, som natten til tirsdag blev overfaldet i sit hjem i Tisvildeleje, er tirsdag aften afgået ved døden som følge af sine kvæstelser.

En 58-årig kvinde fra Tisvildeleje er afgået ved døden som følge af de kvæstelser, hun pådrog sig ved et groft overfald natten til tirsdag.

Overfaldet skete kort før klokken 03.14 natten til tirsdag den 30. april i kvindens hjem, og hun blev efterfølgende fløjet med helikopter til hospitalet, hvor hun tirsdag aften afgik ved døden.

Nordsjællands Politi var natten til tirsdag og hele tirsdagen på kvindens adresse i Tisvildeleje, hvor teknikere og hunde arbejdede med at finde og indsamle spor i sagen.

- Der er tale om et særdeles groft overfald, som har fået den værst tænkelige udgang. Efterforskningen er fortsat i fuld gang, og vi vil stadig meget gerne høre fra alle, som har set eller hørt noget usædvanligt, fx personer, biler eller lyde, i Tisvildeleje fra midnat tirsdag og frem til klokken 03.30 tirsdag nat, siger politikommissær og leder af efterforskningen Jakob Grell, Nordsjællands Politi.

Tirsdag eftermiddag bad politiet føreren af en Renault Megane, som var set køre ad Tisvilde Hovedgade i retning ud af byen klokken 03.20 tirsdag nat, om at henvende sig til politiet.

Føreren kontaktede senere tirsdag Nordsjællands Politi, som efterfølgende har vurderet, at han ikke er relevant for sagen.

Kvindens pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Vidner eller andre med oplysninger, der kan bidrage til opklaringen af sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

arrow Læs også: Efter brutalt lægedrab: Minister afviser lovændring
arrow Lægedrab: Ny retssag på vej
08. marts 2021 kl. 16:35 Opdateret: kl. 16:27
arrow Lægedrabet: Drabsmand skal betale erstatning til døtre
27. februar 2021 kl. 17:28 Opdateret: kl. 20:30
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?