16. juni 2019
Arealet, hvor de 40 boliger skal opføres, ses her markeret med rød.
gallery icon

Se billedserie

Arealet, hvor de 40 boliger skal opføres, ses her markeret med rød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 40 lejeboliger til Gilleleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 lejeboliger til Gilleleje
Gribskov - 17. januar 2019 kl. 12:01
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Snart bliver det muligt at leje sig ind i en bolig på området Bavne Ager Eng i Gilleleje. Byrådet har godkendt salget af arealet til et lokalt Gilleleje-firma, Strandhavehus Aps. Området blev genudbudt til salg i august, efter planer om at opføre 78 boliger på arealet blev droppet som følge af protester fra beboere på Bavne Ager og Langdraget. De mente blandt andet, at byggeriet ville fremstå for tæt og for højt. Men nu er projektet altså blevet revideret efter et borgermøde, og boligerne er klar til at blive opført af det lokale firma.

Byggeriet kommer til at bestå af 10 rækkehuse i ét plan samt 30 boliger i to plan. De kommer til at ligge omkring et naturbeskyttet sø- og moseområde og i fire størrelser på mellem 65 og 105 m2 til både unge, familier og seniorer.

- Vi er hos Strandhavehus rigtig glade og taknemmelige over, at byrådet har givet os muligheden for at fortsætte udviklingen af nye gode lejeboliger i Gribskov Kommune, siger Lasse Nikolaj Nørgaard, ejer af Strandhavehus Aps i en pressemeddelelse, og tilføjer:

- Den store efterspørgsel og de mange positive tilkendegivelser, som vi har modtaget i løbet af de seneste års udvikling af boligområdet Bavne Ager, er noget, vi værdsætter højt og er meget respektfulde omkring. Og det glæder os derfor meget nu at kunne imødekomme endnu flere borgere med en nybygget lejebolig i et attraktivt miljø.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede