6. april 2020
Arkivfoto: Rita Vestergård
Arkivfoto: Rita Vestergård
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre personer anholdt efter indbrud i trælast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre personer anholdt efter indbrud i trælast
Opdateret 17. marts 2020 kl. 11:34
Greve - 17. marts 2020 kl. 11:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tune: Tre mænd blev natten til tirsdag anholdt og sigtet for at stå bag indbrud i en trælast i Tune.

arrow Læs også: Tyve fanget - politibil fik buler

En hundepatrulje blev 00.13 sendt ud til et igangværende indbrud, og vagtselskabet oplyste til politiet, at der befandt sig 3-4 personer i en hal på stedet. Da patruljen nærmede sig stedet, så de i krydset på Industrihegnet/Industrisvinget, at der holdt en bil parkeret og at tre personer var ved at stige ind i bilen. Politiet anholdt de tre mænd, en 31, 33 og 38-årig, fra Taastrup, Valby og Albertslund, som blev sigtet for indbrud.

Ved ransagning af bilen fandt politiet værktøj, som kan bruges ved indbrud. Derudover fandt politiet flere par arbejdshandsker af et mærke, som blev ført i butikken. De anholdte blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling. Efterfølgende blev sagen juridisk vurderet, og der blev ikke fundet grundlag for at fremstille de tre mænd i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. De blev løsladt tirsdag morgen, men er fortsat sigtet i sagen.

Fredag d. 13. marts blev også begået en indbrud på stedet, hvor der blev stjålet Veluxvinduer. Politiet efterforsker nu sagerne, for at klarlægge om de tre sigtede kan stå bag begge indbrud i trælasten.