21. november 2017
Tovholder Katja Toft i selskab med Fazli (i midten) og festivalens konferencier Mads Pohl. Foto: Erik Jensen
Tovholder Katja Toft i selskab med Fazli (i midten) og festivalens konferencier Mads Pohl. Foto: Erik Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag med til fritidsfestival i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag med til fritidsfestival i weekenden
Greve - 08. september 2017 kl. 13:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der vil være masser af sang og musik - lidt for en for enhver smag, men selvfølgelig mest musik for unge, når der lørdag den 9. september afholdes Fritidsfestival hos Greve Ungdomsskole, Gersager Allé 1, 2670 Greve. De unge kan glæde sig til navne som "Skinz" aktuelt med "I min zone", Fazli kendt fra blandt andet Youtube, "Ladies With Attitude" fra X Factor, "Tage Wave" fra Den Musiske Skole, UngGreves egen Julie Winckler og koret Gryfia. Der er gratis entré, og festivalen varer fra kl. 12 til 18.

- Vi prøver at gentage succesen fra sidste år, hvor festivalen blev besøgt af godt 1000 gæster i alle aldre. Sidste år var vejret pragtfuldt, men skulle vejret svigte os i år, er der en plan-B, for så rykker det indendørs, så uanset vejret bliver festivalen naturligvis afviklet, oplyser Katja Toft, som er tovholder på festivalen.

I UngGreves telt vil der være rig lejlighed til at tale med en medarbejder om Ungdomsskolens mange fritidstilbud, høre alt om knallertkørekort, og så kan man selvfølgelig også tilmelde sig nogle af de mange spændende tilbud.

Teatergruppen i UngGreve og en del forældre fra Klub Godset er gået sammen om et par boder, så der også er et slags kræmmermarked, hvor teatergruppen sælger teaterkostumer og rekvisitter fra nogle af deres forestillinger, mens forældrekredsen sælger lidt mere traditionelle kræmmerting.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk