29. maj 2020
Sydkystløbet blev afholdt for 49. gang, og 1400 deltog. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Sydkystløbet blev afholdt for 49. gang, og 1400 deltog. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydkystløbet i Strandparken var atter en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydkystløbet i Strandparken var atter en succes
Greve - 14. oktober 2019 kl. 10:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fremmødte løbere skabte god stemning og masser af energi i det flotte vejr på stisystemerne i Køge Bugt Strandpark, som var klædt i flotte efterårsfarver.

- Sydkystløbet er et traditionsrigt løb, som bakkes op af mange løbere fra Sydkystens dækningsområde, udtaler Thomas Elsgaard fra Greve Trim og fortsætter:

- Det er glædeligt for os som arrangør og for alle de frivillige hjælpere, at der er stor opbakning til vores løb. Det er tredje gang i træk, at vi kan melde udsolg,t og nu skal vi forberede et brag af en løbefest, når løb nummer 50 skal afvikles den 22. marts 2020.

Der var mange roser til hjælperne, der hepper og servicerer deltagerne på glimrende vis, både med væske, frugt og energibarer samt med positive tilråb, som løfter stemningen hos den enkelte deltager. Når løberne kom i mål, var der også rig mulighed for at få fyldt depoterne op igen med frugt, energibarer og dejlig varm kakao og kaffe.

- Der er lagt mange timers forberedelse i at få hele arrangementet på benene, men glade løbere og den gode stemning er det hele værd, siger Thomas Elsgaard fra Greve Trim.

- Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra deltagere og synes, at dagens løb - det 49. i rækken af løb i Greve - blev afviklet på bedst mulige måde, uddyber han.

Næste gang, der løbes Sydkystløbet, er den 22. marts 2020 med start og mål ved Greve Idræts Center.

Alle resultater fra søndagens løb kan ses på www.sydkystloebet.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?