19. maj 2019
Anders Feldborg på 35 år bliver til sommer student fra VUC. Pressefoto
Anders Feldborg på 35 år bliver til sommer student fra VUC. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Student i en sen alder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Student i en sen alder
Greve - 18. oktober 2018 kl. 11:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Andreas Feldborg er 35 år og læser Hf enkeltfag på VUC Roskilde i Greve. Han bliver færdig som HF-student til sommer og vil videre på lærerseminaret.

- Jeg har altid vidst, at jeg gerne vil være skolelærer, men da jeg fik barn, var der brug for penge til familien. Min kæreste var studerende, så jeg arbejdede som ufaglært håndværker, så det hele kunne fungere, siger han.

Andreas har tre fritidsjobs ved siden af, at han læser HF, og så er han håndboldtræner for U12 piger, hvor hans datter også spiller. Han er god til at strukturere sin hverdag og få det hele til at hænge sammen.

- Det har selvfølgelig været svært at komme tilbage på skolebænken, og der har været gange undervejs, hvor jeg har været tæt på at give op. Men jeg har et mål, jeg gerne vil nå, siger Anders Feldborg.

- Det positive ved VUC er, at der er mulighed for at tage en uddannelse sent i livet. Jeg ville ikke trives på et gymnasium. Det, der er mindre godt, er, at der er mange hensyn, man skal tage. Ikke alle tager deres uddannelse lige seriøst, og det er forstyrrende, når folk for eksempel kommer for sent. Der mangler noget konsekvens, siger han.

Andreas er både IT guide på VUC og kursistrådsformand.

- Jeg er en af dem, der vil yde noget. Jeg læner mig ikke bare tilbage. Jeg synes, det er fedt for fællesskabet at være med til at lave arrangementer, for eksempel fastelavn.